مراسم تودیع و معارفه مدیر بیمارستان نقوی برگزار شد

مراسم تودیع و معارفه مدیر بیمارستان نقوی با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین روز شنبه مورخ 17/1/92 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این مراسم ضمن تبریک ارتقای دانشگاه به تیپ یک و تقدیر از زحمات تمامی دانشگاهیان، از تلاش چندین ساله دکتر حسین یاوری تبار در زمان تصدی مدیریت این بیمارستان تقدیر و تشکر کرد و برای محمد واحدی پور در راستای خدمت خالصانه آرزوی موفقیت کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی با اشاره به ظرفیت و پتانسیل های موجود در بیمارستان نقوی و لزوم توسعه و تکمیل این ظرفیت ها علیرغم مشکلات موجود گفت: بیمارستان نقوی به علت واقع شدن در مرکز شهر می تواند جایگاه و مامنی در راستای خدمت رسانی به مردم باشد.

وی افزود: این بیمارستان می تواند با تکمیل پتانسیل های خود در کنار دیگر بیمارستان های منطقه کمک حال مجموعه درمان شهرستان باشد.

معاون درمان دانشگاه دکتر خیرخواه نیز در این مراسم، مدیریت در شرایط فعلی اقتصادی را کاری سخت عنوان کرد و مسئولیت ها را فرصتی برای خدمتگزاری و سنجش توانایی ها برشمرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این مراسم پذیرش مسئولیت را فرصتی دانست که خداوند متعال در اختیار افراد قرار می دهد و اظهار امیدواری کرد: افراد از این فرصت ها به نحو شایسته در خدمت به جامعه بهره برداری کنند.

دکتر مهرداد فرزندی پور از فعالیت های مدیر سابق بیمارستان نقوی تقدیر کرد و از مدیر  جدید خواست امور را  با استفاده از تجربیات مسئولین سابق و پشتکار در راستای اهداف دانشگاه دنبال کند.

وی، مدیریت در شرایط فعلی را تغییر و اصلاح فرآیندها،ساماندهی، برنامه ریزی، نظارت و کنترل عنوان و تاکید کرد: بایستی با استفاده از منابع و امکانات موجود، حداکثر کارایی و بهره برداری نمود.

براساس این گزارش، در ادامه این مراسم هر یک از مدیران مذکور، سخنانی را ایراد کردند.

شایان ذکر است اهدای لوح تقدیر و هدیه از سوی رئیس دانشگاه، معاونت توسعه و رئیس بیمارستان نقوی از دیگر برنامه های این مراسم بود.

ساعت : 11:4 -  روز  : یکشنبه  - 18 /  1 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :591