زنگ سلامت در مدارس شهرستان کاشان نواخته شد

زنگ سلامت در مدارس شهرستان کاشان با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی، رئیس اداره آموزش و پرورش و جمعی از مسئولین شهرستان و دانشگاه روز چهارشنبه مورخ 21/1/92 نواخته شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم ضمن تسلیت سالگرد شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت هفته سلامت، دلیل نام گذاری هفته سلامت از هیجدهم تا بیست و چهارم فروردین ماه را حساس بودن سلامتی انسان ها در دنیا عنوان کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی، با اشاره به شعار امسال سازمان بهداشت جهانی با عنوان "فشار خون را جدی بگیریم" اظهار داشت: آمار و ارقام، گویای سیر صعودی افزایش فشار خون در دنیا است.

وی، با تاکید بر اندازه گیری، مراقبت و پیگیری افراد دچار فشار خون بالا گفت: دو سوم از مرگ و میرها در دنیا ناشی از بیماری های غیر واگیر است و افزایش فشار خون بالا زمینه ساز بیماری های غیر واگیر  می باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت:  درحال حاضر در کشورمان از هر 100 نفر 20 نفر دچار بیماری پر فشاری خون هستند که از این تعداد فقط 10 نفر از پرفشاری خون خود اطلاع دارند و 5 نفر از این تعداد تاکنون اقدام به درمان کرده اند.

دکتر اعرابی، با اشاره به اینکه سکته های قلبی و مغزی و مشکلات کلیوی از جمله عوارض فشار خون بالا است، افزود: متاسفانه با توجه به اینکه افزایش فشار خون علامتی ندارد، این موضوع باید به طور جدی در بین مردم جامعه اطلاع رسانی شود.

وی، خطاب به دانش آموزان، آینده سازان ایران اسلامی اظهار داشت: امیدوارم پیام آوران بهداشتی خوبی برای خود و خانواده هایشان باشید.

رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان کاشان نیز در این مراسم با اشاره به توجه اسلام به سلامتی جسم و روح گفت: سبک زندگی نادرست علت تمامی بیماری ها است.

حسین حنطه ای، رعایت نکات بهداشتی از جمله اصول صحیح تغذیه ای، ورزش و فعالیت بدنی و استراحت را از جمله مهمترین راه های پیشگیری از بیماری ها به ویژه فشار خون بالا عنوان کرد.

وی، با اشاره به حدیث دو نعمت مجهول "سلامتی و امنیت" افزود: آشنایی با اصول بهداشتی باید از کودکی آغاز شود.

ساعت : 11:22 -  روز  : چهار شنبه  - 21 /  1 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :873