اورژانس اعصاب و روان بیمارستان کارگرنژاد کاشان افتتاح شد

بخش اورژانس روانپزشکی مردان بیمارستان اعصاب و روان کارگرنژاد روز سه شنبه مورخ 3/2/92 افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش وب دا، سرپرست بیمارستان اعصاب و روان کارگرنژاد کاشان در آیین این افتتاح گفت: برای تجهیز بخش اورژانس روانپزشکی مردان بیمارستان اعصاب و روان کارگر نژاد با 12 تخت فعال، بیش از 2 میلیارد ریال توسط دانشگاه علوم پزشکی کاشان هزینه شده است.

دکتر فاطمه سادات قریشی، راه اندازی این بخش را برای بهبود کیفیت خدمات درمانی ارائه شده به بیماران حایز اهمیت دانست و افزود: بیماران روانی نیز مانند دیگر بیماران جامعه حق بهره مندی از بهترین نوع خدمات درمانی با بالاترین کیفیت را دارند.

وی، فضای مناسب فیزیکی همراه با یک گروه درمانی و ارائه بهترین خدمات با کمترین هزینه را از مزیت های بخش اورژانس بیمارستان کارگرنژاد کاشان عنوان کرد و تصریح کرد: بیمارانی که از اختلالات روانی حاد رنج می برند و نیازمند خدمات بهتر و بیشتری هستند، تا مرحله کسب توانایی کنترل اختلالات از جمله پرخاشگری، در این بخش نگهداری می شوند.

وی، با اشاره به وجود شش بخش فوق تخصصی در این بیمارستان افزود: هم اکنون این بیمارستان 101 تختخوابی، دارای سه بخش فعال روانپزشکی زنان و مردان و اورژانس روانپزشکی مردان است که پیش بینی می شود تا چند ماه آینده بخش های اورژانس زنان و روانپزشکی اطفال نیز در آن راه اندازی شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این آیین ضمن تقدیر از تلاش های حاج جواد کارگرنژاد خیر بزرگوار این پروژه اظهار امیدواری کرد: این مرکز درمانی بهترین خدمات درمانی را به مردم ارائه دهد.

دکتر مهرداد فرزندی پور با اشاره به محدودیت های اقتصادی دانشگاه در سال گذشته گفت: شش پروژه بزرگ از جمله بیمارستان اعصاب و روان کارگرنژاد در این سال به بهره برداری رسید.

متخصص روانپزشکی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز مشکلات روانپزشکی در جامعه را حاصل بی توجهی به مسائل اعصاب و روان در جامعه اعلام کرد و افزود: با وجود پیشرفت هایی که در بخش های روانپزشکی انجام شده است اما هنوز مسائل روانپزشکی نتوانسته جایگاه مشخص و روشنی در جامعه داشته باشد و نسبت به این مسئله مهم بی توجهی شده است.

گودرز عکاشه، یکی از مشکلات بخش های اعصاب و روان را درآمدزا نبودن این بخش دانست.

وی، با اشاره به اینکه این بخش نیز مانند سایر بخش های دیگر با مشکلات و نگرانی هایی روبرو است، تصریح کرد: سوق دادن تمامی مشکلات روانی سایر بخش ها به سمت روانپزشکی با بضاعتی اندکی که این بخش دارد یکی از مشکلات پیش رو است.

متخصص روانپزشکی دانشگاه، از اصحاب رسانه خواست تا جامعه را برای کمک به بخش های روانپزشکی حساس نموده و مسئولین نیز نسبت به این بخش توجه و اهتمام بیشتری داشته باشند.

گفتنی است بیمارستان اعصاب و روان کارگرنژاد کاشان، در قالب 6 بخش فوق تخصصی شامل روان پزشکی زنان، روان پزشکی مردان، اورژانس روان پزشکی زنان، اورژانس روان پزشکی مردان، روان پزشکی اطفال دختران و روان پزشکی اطفال پسران و با هزینه ای بالغ بر 70 میلیارد ریال و زیربنای 6600 متر از محل اعتبارات دانشگاه با مشارکت خیر سلامت حاج جواد کارگرنژاد بنا شده است.

ساعت : 10:9 -  روز  : چهار شنبه  - 4 /  2 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1031