صدور احکام حقوقی سال جاری کارکنان دانشگاه آغاز شد

سرپرست مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه از آغاز صدور احکام کارگزینی سال 1392 کارکنان هیأت علمی و غیر هیأت علمی دانشگاه خبر داد.

رضا رضائی در گفتگو با وب دا اظهار داشت: احکام سال 92 به استناد بخشنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تصویب نامه هیأت وزیران، با افزایش 20 و 25 درصدی ضریب حقوقی به ترتیب برای اعضای هیات علمی و کارکنان غیر هیات علمی دانشگاه صادر می گردد.

وی گفت: تمهیدات اجرایی لازم قبلاً به عمل آمده و تغییرات لازم در برنامه جامع پرسنلی ایجاد گردیده و مراتب جهت اقدام در تاریخ 31/1/92 به کلیه واحدهای تابعه دانشگاه ابلاغ شده است.

سرپرست مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه افزود: مسئولان امور اداری واحدها باید در اسرع وقت احکام مذکور را صادر و به امضای مقام مسئول ذیربط رسانده و در اختیار مسئولان امور مالی و پرسنل واحدها قرار دهند.

رضائی تصریح کرد: لوح فشرده احکام کارگزینی کارکنان بازنشسته دانشگاه نیز بلافاصله پس از ارسال از سازمان بازنشستگی تکثیر و در اختیار امور مالی دانشگاه قرار گرفته و احکام عائله مندی آنان نیز بر اساس ضریب افزایش سنواتی اعلام شده به مرور صادر و به همراه نسخه احکام سال جاری در اختیار آنان قرار می گیرد.

وی اظهار داشت: اقدامات لازم در خصوص صدور احکام سال جدید کارکنان قراردادی دانشگاه نیز با توجه به ابلاغ تغییر ضریب حقوقی و مقادیر ریالی سایر اقلام از جمله حق مسکن، خوار و بار و... از طریق وزارت متبوع در تاریخ 3/2/92 صورت گرفته و برای اجرا به واحدهای تابعه دانشگاه ابلاغ گردیده است.

ساعت : 13:31 -  روز  : چهار شنبه  - 4 /  2 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :616