در پنجمین روز از هفته سلامت:

پیاده روی کارکنان دانشگاه برگزار شد

در پنجمین روز از هفته سلامت، پیاده روی کارکنان دانشگاه در مسیر جاده سلامت واقع در دانشکده پزشکی روز چهارشنبه 21/2/1401 برگزار شد.

به گزارش وب دا، سرپرست دانشگاه، ضمن گرامیداشت هفته سلامت، مهم ترین ویژگی یک سازمان سالم را توجه به تولید و بهره وری بالا و ایجاد شرایط لازم برای سلامت جسمی و روانی کارکنان معرفی نمود و اظهار داشت: اهمیت ورزش در تحقق این هدف بر کسی پوشیده نیست.

دکتر کورش ساکی افزود: یکی از اهداف اصلی اداره تربیت بدنی در همین راستا توسعه و ترویج ورزش همگانی در جامعه دانشگاهی می باشد.

وی، با بیان اینکه ورزش در فرهنگ اسلامی، ابزاری بسیار مؤثر برای بالندگی و کمال انسانی است، تصریح کرد: ورزش کردن باعث نزدیکی انسان به خدا، تعادل جسم و روح،  و نشاط و شادابی انسان می شود.

گفتنی است در پایان این مراسم به قید قرعه به افراد شرکت کننده جوایزی اهدا شد.

ساعت : 14:28 -  روز  : چهار شنبه  - 21 /  2 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :35