جلسه شورای فرهنگی دانشگاه برگزار شد

جلسه شورای فرهنگی با حضور سرپرست، معاون دانشجویی فرهنگی و جمعی از مسئولین دانشگاه روز دوشنبه ۳۰ خرداد ماه سال جاری در سالن شهدای ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، محمد جهاندار سرپرست مدیریت امور فرهنگی نیز در این جلسه، گزارشی از فعالیت های فرهنگی ماه گذشته را ارائه نمود.

لازم به ذکر است: در این نشست همچنین در خصوص موضوعات برنامه ها بحث و تبادل نظر شد و اعضاء پیشنهادات خود را مطرح کردند.

این گزارش حاکیست: در این جلسه پیشنهاد شد که علاوه بر ارائه لیست پیشنهادی برنامه های فرهنگی موضوعات و سیاست های مهم و کلان نیز مورد بررسی قرار گیرد و در پایان برنامه های پیشنهادی تیرماه سال جاری جهت تأیید در شورا مطرح شد.

ساعت : 13:5 -  روز  : سه شنبه  - 31 /  3 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :21