بازدید دبیرکارگروه علمی و ارزیابی عملکرد مدیریت های حقوقی کشور از دانشگاه

دبیرکارگروه علمی و ارزیابی عملکرد مدیریت های حقوقی منطقه هفت کشوری از دانشگاه روز سه شنبه مورخ 31/03/1401 بازدید کرد.

به گزارش وب دا، در این بازدید چالش های پیش روی دستگاه در مسائل حقوقی مورد بررسی قرار گرفت.

مهندس فرشاد تیموری دبیرکارگروه علمی و ارزیابی عملکرد مدیریت های حقوقی منطقه هفت کشور، ضمن بررسی عملکرد اداره حقوقی دانشگاه در زمینه های دعاوی، قراردادها و املاک و سامانه ها، با حضور در جلسه صمیمانه با کارشناسان این دانشگاه، به بیان تجارب علمی در حوزه های مختلف کاری پرداخت.

این گزارش حاکیست: در این جلسه راهکارها و دغدغه های کارشناسان اداره حقوقی دانشگاه، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

ساعت : 10:38 -  روز  : چهار شنبه  - 1 /  4 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :19