به مناسبت شهادت حضرت امام حسین (ع):

ویزیت رایگان مردم در کاشان انجام شد

به مناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع)، ویزیت رایگان مردم در منطقه کمتر برخوردار کوی حسین پور کاشان به همت گروه جهادی بسیج اساتید و جامعه پزشکی دانشگاه انجام شد.

مسئول کانون بسیج استادان و جامعه پزشکی کاشان با اعلام این مطلب گفت: در این اقدام بیش از 50 ویزیت، کنترل قند و فشار خون صورت گرفت و بیمارانی که نیاز به بررسی‌های بیشتر داشتند، جهت انجام اقدامات تخصصی به مراکز درمانی دانشگاه معرفی شدند.

دکتر محمد افشار افزود: در این برنامه، تعداد ۱۵۰ بیمار ویزیت دندانپزشکی انجام شد که ۶۰ مورد ترمیم دندان انجام پذیرفت.

وی تصریح کرد: این کانون با چهار اکیپ دندانپزشکی و دو اکیپ پزشکی ویزیت رایگان تک تخصصی پزشکی، ویزیت و ترمیم دندان اهالی این منطقه نمود.

ساعت : 8:30 -  روز  : شنبه  - 15 /  5 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :49