نخستین سمینار کشوری درمان های موج سوم شناختی رفتاری در علوم پزشکی در دانشگاه آغاز به کار کرد

نخستین سمینار کشوری کاربرد درمان های موج سوم شناختی رفتاری در علوم پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان آغاز به کار کرد.

به گزارش وب دا، دبیر علمی سمینار کاربرد درمان های موج سوم شناختی رفتاری در علوم پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: درمان های موج سوم و اختلال های روان­تنی و روانپزشکی، کاربردها و اثربخشی درمان های موج سوم در علوم پزشکی و نقش معنویت در درمان­های موج سوم از محورهای اصلی این سمینار است.

وی با اشاره اینکه نتایج تحقیقات و پژوهش ها نشان دهنده اثربخشی بالای درمان های مبتنی بر معنویت دارد، افزود: رویکردهای موج سوم بر معنویت استوار است معنویتی که پذیرش را به فرد آموزش می دهد.

دبیر علمی سمینار، با بیان اینکه خاستگاه توجه به مسایل معنوی در شرق است، خاطرنشان کرد: با وجود این مطلب غربی ها بیشتر در عمل بر روی مسایل معنوی کار کرده اند.

دکتر امیدی، با اشاره به اینکه توجه عمده موج سوم شناختی رفتاری تغییر درد و رنج و افزایش آستانه تحمل درد است، خاطرنشان کرد: اگر تلاش برای این تغییر صورت نگیرد، موجب افزایش فشار و استرس در افراد می شود.

دبیر علمی سمینار کاربرد درمان های موج سوم شناختی رفتاری در علوم پزشکی یادآور شد: ارائه 14 سخنرانی تخصصی در زمینه موج سوم شناختی رفتاری هدف اصلی این سمینار است.

شایان ذکر است نخستین سمینار کشوری کاربرد درمان های موج سوم شناختی رفتاری در علوم پزشکی به مدت دو روز در تاریخ های 18 و 19 اردیبهشت 1392 با حضور اساتید صاحب نظر از دانشگاه های سراسر کشور در حال برگزاری است.

ساعت : 13:10 -  روز  : چهار شنبه  - 18 /  2 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :751