در راستای طرح ملی ارتقاء سلامت ایرانیان:

سنجش فشار خون حدود دوازده هزار کاشانی انجام شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از انجام سنجش فشار خون حدود دوازده هزار شهروند کاشانی خبر داد.

دکتر سید علیرضا مروجی در گفتگو با وب دا، اظهار داشت: علاوه بر سنجش فشار خون، اندازه گیری وزن و قد و تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای این شهروندان انجام شد.

وی افزود: در این سنجش، فشارخون 3000 نفر بالاتر از 90/140 بوده که جهت ارائه خدمات تخصصی تر به پزشکان مراکز بهداشتی درمانی و پایگاه های بهداشتی ارجاع شده اند.

به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، این اقدام در راستای برنامه ملی سنجش فشار خون، تناسب بدنی و تشکیل پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان بالای 30 سال صورت پذیرفت.

دکتر مروجی، با اشاره به همکاری 300 نفر از پرستاران، پرسنل مراکز بهداشتی درمانی و بسیج جامعه پزشکی دانشگاه در قالب 55 تیم فعال گفت: 19 مکان مستقر در ادارات و سازمان ها و 36 مرکز و پایگاه بهداشتی تا تاریخ 20/2/92 آماده ارائه خدمت به شهروندان در این زمینه هستند.

گفتنی است این طرح با همکاری و مشارکت داوطلبانه دانشکده پرستاری دانشگاه و سازمان نظام پرستاری انجام می شود.

ساعت : 12:6 -  روز  : پنج شنبه  - 19 /  2 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :553