کمیته دانشگاهی مراقبت مرگ نوزاد و کودک 1-59 ماهه برگزار شد

دومین کمیته دانشگاهی مراقبت مرگ نوزاد و کودک 1-59 ماهه با حضور معاونین درمان و آموزشی دانشگاه و سایر اعضاء در روز سه شنبه مورخ 24/08/1401 در سالن اجتماعات شهید سلامت دکتر فرهاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سرپرست معاونت درمان دانشگاه در این نشست، نظام مراقبت مرگ نوزاد و مرگ کودکان 1-59 ماهه را جزء برنامه های مورد تاکید دانشگاه دانست و گفت: توجه به مراقبت مادر در بارداری و رعایت سطح بندی بیمارستان ها در زمان پذیرش مادران نقش مهمی در ارتقای سلامت نوزاد خواهد داشت.

دکتر عباس آزادی، کودکی را مهمترین و حساس‌ترین مرحله رشد و شکل‌گیری شخصیت و هویت انسان برشمرد و افزود: سلامت جسمی، روانی و عقلی انسان و در بعد وسیع‌تر جامعه، وابستگی عمیق و غیر قابل انکاری به چگونگی و کیفیت این دوره از زندگی دارد. این مهم با همکاری تک تک اعضای زحمتکش و خدوم سیستم بهداشتی، درمانی و آموزشی دانشگاه حاصل گردیده است

وی تصریح کرد: محدودیت‌های جسمی و روند رو به رشد عقلی کودکان ایجاب می‌کند که حمایت‌های خاص و مراقبت‌های ویژه‌ای برای این گروه سنی مد نظر قرار گیرد. با نظر به اهمیت توجه به کودکان به عنوان سرمایه های ملی و آینده سازان ایران اسلامی و طبق اهداف توسعه هزاره کلیه دانشگاهها موظف به کاهش نرخ مرگ کودکان می باشند.

افسانه همتی  مسئول واحد مامایی دانشگاه، گزارشی در خصوص عملکرد دانشگاه و بیمارستان های دارای بخش نوزادان و کودکان در سال 1400 و 1401  ارائه کرد.پس از بحث و تبادل نظر بین اعضای کمیته مصوباتی در راستای ارتقای سلامت نوزاد و کودک تنظیم شد.

ساعت : 12:41 -  روز  : چهار شنبه  - 25 /  8 / 1401 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :84