نشست هماهنگی طرح سنجش سلامت ایرانیان برگزار شد

نشست هماهنگی و جمع بندی طرح سنجش سلامت ایرانیان بالای 30 سال با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر اعرابی رئیس دانشگاه، در این نشست ضمن تقدیر و تشکر از کلیه مسئولین و مجریان طرح سنجش سلامت ایرانیان، بر اجرای فعال این برنامه تا پایان مرداد ماه تاکید کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از اهم اقدامات انجام شده از آغاز طرح تاکنون، راهکارهایی جهت ادامه آن عنوان کرد.

دکتر مروجی گفت: فشار خون، قد و وزن حدود 20 هزار نفر از تاریخ 14 لغایت 19 اردیبهشت ماه سنجیده شد.

وی افزود: در این سنجش،3700 بیمار با فشارخون بالاتر از 90/140 تشخیص داده شدند که 700 نفر آنان برای اولین بار شناسایی شدند و جهت ارائه خدمات تخصصی تر به پزشکان مراکز بهداشتی درمانی و پایگاه های بهداشتی ارجاع شده اند.

این گزارش حاکیست، طرح غربالگری فشار خون تا پایان مردادماه برای غربالگری فشارخون تمام شهروندان بالای 30 سال در کلیه مراکز بهداشتی درمانی منطقه انجام می شود.

گفتنی است این طرح با همکاری و مشارکت داوطلبانه دانشکده پرستاری دانشگاه، بسیج جامعه پزشکی و سازمان نظام پرستاری انجام می شود.

ساعت : 10:20 -  روز  : یکشنبه  - 29 /  2 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :557