دوره مقدماتی امداد و نجات کوهستان ویژه نیروهای ۱۱۵ کاشان برگزار شد

دوره آموزش مقدماتی امداد و نجات کوهستان، ویژه دانشجویان فوریت های پزشکی و نیروهای مرکز مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کاشان، درارتفاعات دره برگزارشد.

به گزارش وب دا، مسئول مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: این دوره به منظور ارتقای سطح دانش و مهارت نیروهای این مرکز برای عملیات امداد و نجات در حوادث کوهستان انجام گردید.

دکتر ابوالفضل شجاعی افزود: این افراد آموزش های لازم را در زمینه نجات مصدومان درارتفاعات کوهستان، حمل مصدوم بین دو کوه، کمک به آسیبدیدگانی که در دره ها سقوط کرده اند و چگونگی انتقال مصدومان به بالگرد را فراگرفتند.

وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع و نظر به اینکه سالانه جان تعدادی از هم‌وطنان به علت عدم آشنایی با اصول اولیه صعود از ارتفاعات از دست می‌رود و با عنایت به نقشی که گاه ثانیه‌ها و دقایق در نجات جان انسان‌ها دارند برگزاری این دوره‌ها ضروری است.

به گفته دکتر شجاعی، مربیان این دوره  "مهدی حاجی نوروزی"و"احمدرضااعجمی"، آموزش های تئوری و عملی امداد و نجات مقدماتی کوهستان را به نیروهای شرکت کننده در این دوره آموختند.

ساعت : 11:51 -  روز  : سه شنبه  - 31 /  2 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :613