سلسله نشست‌های «با هم تا بهشت» برگزار شد

به گزارش وب دا، سلسله نشست‌های «با هم تا بهشت» با حضور حجت الاسلام و المسلمین حسین دهنوی به همت بسیج دانشجویی دانشگاه با موضوع سبک ازدواج ایرانی – اسلامی برگزارشد.

***زیبایی زیاد، نباید ملاک ازدواج باشد

مشاور تربیتی و امور جوانان و خانواده در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در یکی از این نشست ها گفت: زیبایی زیاد، نباید ملاک ازدواج باشد اما فاصله زیاد زیبایی بین زن و مرد اصلا قابل قبول نیست.

حجت الاسلام و المسلمین حسین دهنوی افزود: عشق زیاد آدمی را کر وکور می کند، بعضی جوانان عاشق شده و با یکدیگر ازدواج می کنند ولی به دلیل عدم توجه به این اصل دچار شکست می شوند، موارد بسیاری بوده که طرفین قبل از ازدواج عاشق و دلبسته یکدیگر نبوده ولی به شیوه عقلانی در مورد یکدیگر تحقیق و با هم ازدواج کرده و توانسته اند نیازهای یکدیگر را برطرف کنند و عاشق یکدیگر باشند.

وی تصریح کرد: دو نفر بایستی در ازدواج همتایی اعتقادی داشته باشند، به طور مثال ازدواج خانم یا آقای مذهبی با شخص غیر مذهبی صلاح نیست چرا که برای تربیت فرزند و ارتباط با خانواده ها ممکن است دچار مشکل شوند.

حجت الاسلام و المسلمین حسین دهنوی همچنین بر عدم ازدواج شیعه و سنی تاکید کرد.

این کارشناس مذهبی، همتایی خانوادگی و طبقاتی را از اصول دیگر ازدواج معرفی کرد و اظهار داشت: بهتر است وضعیت مالی خانواده مرد بهتر از خانواده زن باشد.

***عشق یک طرفه پایانی ندارد

مشاور تربیتی و امور جوانان و خانواده در صدا و سیمای جمهوری اسلامی گفت: نگاه زن و مرد به یکدیگر نباید به قصد لذت باشد.

حجت الاسلام و المسلمین حسین دهنوی افزود: نگاه آلوده و به قصد ریبه (لذت) شرایطی را برای ارتباط های نزدیک تر فراهم می کند و امکان از بین رفتن گوهر عفت زن را فراهم می کند، در روابط آشنایی، دو جنس نباید ابراز محبت کنند. نکته مهم اینست که اثری که رفتار یک خانم بر آقا می گذارد به مراتب بیشتر از اثری است که رفتار آقا بر خانم می گذارد.

وی تصریح کرد: خنده و قهقهه زدن به صورت تحریک کننده برای طرفین حرام است.

این مشاور تربیتی با بیان اینکه دو جوان در اوج غرایز و عواطف نمی توانند  شرایط را رعایت کنند، متذکر شد: وقتی دو جوان در کنار هم قرار می گیرند، با افزایش نورآدرنالین، کارکرد مغز تخفبف پیدا می کند و حالت خلصه (حالتی بین خواب و بیداری و گیج و منگی، که فرد بیدار است، اما متوجه اعمال خود نمی باشد) به وجود می آید و امکان لغزش را برای طرفین فراهم می کند.

حجت الاسلام و المسلمین دهنوی با تاکید بر وجود مشاوره قبل از ازدواج برای داشتن رابطه صحیح تصریح کرد: نداشتن نگاه حرام، عدم ایجاد  عشق در طرفین و امکان قطع رابطه از شرایط رابطه صحیح می باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر در رابطه ای خانم از طرف آقا رها شود، احساس مرد گریزی و ازدواج گریزی در زن ایجاد می شود ولی این احساس در صورت قطع ارتباط در آقایان کمتر است.

این کارشناس مذهبی، اثرات روابط نادرست را احساس گناه در برابر خدا و همسر آینده، اضطراب و استرس و ترس از آگاه شدن همسر آینده از رابطه قبلی، عدم اعتماد و بد گمانی به جنس مخالف برشمرد.

حجت الاسلام و المسلمین دهنوی یادآور شد: در صورتی که پایان روابط نادرست به ازدواج ختم شود، به دلیل ابراز احساسات، زوجین بعد از ازدواج در محبت ورزی کم آورده و دچار سوءظن و بدبینی می شوند که در اینجا بدگمانی نسبت به زن بیشتر از مرد است و در ادامه متوجه می شوند که برای یکدیگر مناسب نیستند.

ساعت : 12:22 -  روز  : چهار شنبه  - 1 /  3 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :402