آیین گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر در دانشگاه برگزار شد

آیین باشکوه سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از اساتید، کارمندان و دانشجویان در جوار قبور شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در آیین بزرگداشت آزادسازی خرمشهر اظهار داشت: عزت و شرف ایران حاصل تلاش صادقانه و سلاح الله اکبر رزمندگان و شهدایی است که با گذشتن از خود آزادی را برای ما به ارمغان آوردند.

دکتر محمدحسین اعرابی گفت: امروز نیز در عرصه جنگ نرم باید چون گذشته با وحدت، اتحاد و همدلی در مقابل دشمن ایستادگی کرد و مانند همیشه سربلند بیرون بیاییم.

مسئول بسیج جامعه پزشکی کانون کاشان نیز در این آیین تصریح کرد: فتح خرمشهر معادلات سیاسی و نظامی دشمنان انقلاب اسلامی را در هم ریخت و امید و نشاط را به جبهه حق و احساس یاس، ناامیدی و شکست را در جبهه باطل ایجاد کرد.

محمد افشار با اشاره به مسئولیت سنگین همه در این برهه از زمان ادامه داد: رزمندگان در طول هشت سال دفاع مقدس، جانانه در برابر دشمنان و پیشروی‌های مختلف آنان ایستادند و اکنون ما در قبال آنان، شهدا و خانواده‌هایشان مسئولیم.

حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در ادامه این آیین اظهار داشت: حماسه سوم خرداد یکی از مهمترین، زیباترین و طلایی ترین حماسه های دفاع مقدس است و رشادت هایی که رزمندگان در این حماسه از خود به جای گذاشتند منجر به آزادسازی خرمشهر شد.

دکتر اسماعیل فخاریان سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه نیز در این مراسم از حضرت امام خمینی (ره) در هدایت کشور در زمان جنگ به عنوان مدیری توانمند نام برد و گفت: در صورت عدم رهبری و اداره کشور توسط حضرت امام خمینی (ره) شکست سنگینی بر کشور تحمیل می شد که جبران آن امکان پذیر نبود.

گفتنی است همچنین در پایان این مراسم محمد پیوندی یکی از رزمندگان جانباز حاضر در آزادسازی خرمشهر، پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران را به اهتزاز درآورد.

شایان ذکر است این مراسم به همت دانشکده پزشکی و بسیج جامعه پزشکی دانشگاه در جوار قبور شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد.

ساعت : 10:5 -  روز  : دو شنبه  - 6 /  3 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :573