سنجش سلامت بیش از 4500 نوآموز بدو ورود به دبستان در کاشان آغاز شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از آغاز سنجش سلامت بیش از 4500 نوآموز بدو ورود به دبستان در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل خبر داد.

دکتر سید علیرضا مروجی در گفتگو با وب دا گفت: سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان با هدف تشخیص اختلالات جسمانی و رفتاری و با همکاری اداره آموزش و پرورش در تاریخ 4/3/92 در پایگاه سنجش علوی جهت نوآموزان پسر اجرا شد.

وی افزود: سنجش سلامت نوآموزان دختر از تاریخ 11/3/92 در پایگاه سنجش قریشی جهت انجام می گردد.

دکتر مروجی تصریح کرد: در این طرح، معاینات عمومی پزشکی و ارزیابی مقدماتی نوآموزان بدو ورود به دبستان بر اساس شناسنامه سلامت دانش آموز انجام می شود.

گفتنی است نوآموزان نیازمند خدمات تخصصی جهت دریافت خدمات مذکور به مراکز مربوطه ارجاع می شوند.

ساعت : 12:58 -  روز  : دو شنبه  - 6 /  3 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :677