معاون آموزشی وزارت بهداشت:

اعضای هیات ممتحنه بورد باید متشکل از تمامی دانشگاه ها باشند

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اعضای هیات ممتحنه بورد باید متشکل از تمامی دانشگاهها باشند.

به گزارش وب دا؛ دکتر بهرام عین اللهی ضمن بیان این مطلب گفت: اعضای هیات ممتحنه بورد را براساس دو شاخصه متدین بودن و باسواد و دانشمند بودن انتخاب خواهیم کرد و دانشگاهها می توانند اساتید متدین و دانشمند خود را برای این منظور به ما معرفی کنند.

وی با اشاره به چهار شاخص داشتن هیات ممیزه ، 20 سال سابقه فعالیت، داشتن 20 درصد هیات علمی از هرم نیروی انسانی دانشگاه و داشتن 10 دوره تخصصی فارغ التحصیلان از افزایش تعداد دانشگاههای علوم پزشکی تیپ یک کشور خبر داد.

معاون آموزشی با اشاره به بازدید از 15 دانشگاه علوم پزشکی کشور افزود: رشد بسیار خوبی در دانشگاهها ایجاد شده است و نگاه ما به دانشگاههای مادر باید عوض شود و اغلب دانشگاههای ما دارای اساتید پرتوان، جوان و فعال هستند و همه دانشگاهها می توانند در بسیاری از رشته ها رشد یابند.

وی توجه به کیفیت آموزش دستیاران  و حضور فیزیکی اعضای هیات علمی را از نکات مهمی دانست که در بازدیدها و ارزیابی دانشگاهها موثر است. توجه به رفاه دستیاران، افزایش حقوق دستیاران که باید از امسال اجرا شود، ایجاد پرتال سراسری در کشور ،طراحی سوالات مناسب برای امتحان ارتقای گواهینامه که در تیرماه برگزار می شود از دیگر موضوعاتی بودکه توسط معاون آموزشی وزارت بهداشت مورد تاکید قرار گرفت.

معاون آموزشی وزارت بهداشت در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: دانشگاهها به دو روش همگون و غیر همگون می توانند ارزیابی درون دانشگاهی را انجام دهند و دبیرخانه شورای آموزشی پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت نیز براساس این ارزیابی اعتبار بخشی را انجام خواهد داد.

دکتر عین اللهی با اشاره به این که اعضای هیات ممتحنه بورد باید متشکل از تمامی دانشگاهها باشد و نه یک یا چند دانشگاه معدود گفت: اعضای هیات ممتحنه بورد را براساس دو شاخصه متدین بودن و باسواد و دانشمند بودن را انتخاب خواهیم کرد و دانشگاهها می توانند اساتید متدین و دانشمند خود را برای این منظور به ما معرفی کنند.

منبع خبر: وب دا

ساعت : 13:41 -  روز  : دو شنبه  - 6 /  3 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :565