بیماران دیابتی روزانه 6 وعده غذایی مصرف کنند

بیماران دیابتی به منظور کنترل میزان قند خون خود بایستی روزانه 6 وعده غذایی شامل سه وعده غذای اصلی (صبحانه، ناهار و شام) و سه میان وعده مصرف کنند.

به گزارش وب دا، دکتر صبا مرادی در سمینار آموزش تغذیه ویژه بیماران دیابتی ضمن بیان این مطلب گفت: بایستی در هر وعده غذایی و در طول روز از گروه های غذایی مختلف استفاده شود.

مدرس سمینار آموزش تغذیه ویژه بیماران دیابتی افزود: بیماران دیابتی باید از مواد غذایی حاوی کربوهیدرات، سبزیجات، لبنیات کم چرب و 8 لیوان آب در طول روز استفاده کنند.

وی با اشاره به استفاده از میوه تازه به جای مصرف آبمیوه یادآور شد: سبزیجات حاوی مقدار کمی کربوهیدرات و کالری هستند و به دلیل اینکه چربی ندارند، انتخاب مناسبی برای وعده ها و میان وعده های غذایی می باشند.

دکتر مرادی در ادامه در خصوص انواع گروه های غذایی و میزان مصرف آن برای بیماران دیابتی سخنانی را بیان کرد.

شایان ذکر است 150 نفر از بیماران دیابتی در این سمینار آموزش های لازم درخصوص چگونگی تغذیه مناسب را فرا گرفتند.

گفتنی است این سمینار آموزشی به همت معاونت بهداشتی و با همکاری دانشکده پرستاری در آمفی تئاتر این دانشکده برگزار شد.

ساعت : 11:3 -  روز  : پنج شنبه  - 23 /  3 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :456