نشست صمیمانه رئیس دانشگاه با دانشجویان خوابگاه الزهرا برگزار شد

شست صمیمانه رئیس دانشگاه با دانشجویان خوابگاه الزهرا روز دوشنبه مورخ 8/12/90 برگزار شد.

رئیس دانشگاه به همراه سرپرستان دانشکده های بهداشت، پیراپزشکی، پرستاری - مامایی، معاون و مدیران دانشجویی - فرهنگی و سرپرستان واحدهای مختلف حوزه معاونت از خوابگاه الزهرا بازدید و با دانشجویان این خوابگاه ملاقات کرد.

دکتر طاهره مازوچی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در ابتدای نشست از حضور مسئولین دانشگاه در این خوابگاه و برگزاری نشست با دانشجویان تقدیر و تشکر کرد.

دکتر علیرضا مفرح، مدیر دانشجویی دانشگاه در ادامه نشست گزارشی از فعالیتهای انجام شده در تابستان سال جاری در زمینه امور رفاهی و معیشتی خوابگاه بیان و از رئیس دانشگاه به خاطر مساعدت هایی که در اجرای موارد مطروحه مبذول داشته اند، تشکر کرد.

در ادامه این بازدید سؤالات، نقطه نظرات و انتقادات دانشجویان در حوزه های مختلف مطرح و مسؤلین دانشگاه به سوالات دانشجویان پاسخ گفتند.

دانشجویان خوابگاه نیز ضمن تقدیر و تشکر از خدمات انجام شده،نیازهای خود را مطرح کردند.

لازم به ذکر است این نشست با جمع بندی مباحث توسط رئیس دانشگاه پایان یافت.

ساعت : 13:35 -  روز  : شنبه  - 13 /  12 / 1390 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :576