تکمیل شناسنامه سلامت 6637 نوآموز بدوورود به دبستان کاشان

تکمیل شناسنامه سلامت 6637 نوآموز بدوورود به دبستان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از تکمیل شناسنامه سلامت 6637 نوآموز بدوورود به دبستان های تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی، با بیان اینکه دانش آموزان یکی از گروه های آسیب پذیر جامعه می باشند، گفت: تامین سلامت و ارزیابی تکامل آنان باید مورد توجه خاص قرار گیرد.

وی افزود: معاونت بهداشتی دانشگاه با همکاری آموزش و پرورش شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در راستای تشخیص به موقع نارسایی های جسمانی و اختلالات رفتاری آنان، معاینات بالینی و تکمیل شناسنامه سلامت نو آموزان بدو ورود به دبستان را انجام داد.

دکتر مروجی تصریح کرد: شایع ترین اختلالات این سنین شامل مشکلات دهان و دندان (پوسیدگی دندان)، اختلالات وزن (چاقی، اضافه وزن و کم وزنی)، اختلال بینایی و کم خونی است.

معاون بهداشتی دانشگاه تاکید کرد: نو آموزان نیازمند به درمان های تخصصی به کلینیک های تابعه دانشگاه جهت تکمیل معاینات تخصصی ارجاع داده می شوند.

ساعت : 13:31 -  روز  : سه شنبه  - 9 /  7 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :599