ویزیت رایگان هزار شهروند کاشانی

هزار شهروند کاشانی به صورت رایگان ویزیت شدند

به مناسبت هفته دفاع مقدس، هزار شهروند کاشانی به همت بسیج جامعه پزشکی کانون کاشان به صورت رایگان ویزیت شدند.

به گزارش وب دا، مسئول بسیج جامعه پزشکی کانون کاشان گفت: این طرح با مشارکت 17 نفر از پزشکان عضو بسیج جامعه پزشکی و با همکاری بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج کاشان انجام گردید.

محمد افشار افزود: رعایت بهداشت، پیشگیری از شیوع بیماری و رسیدگی به افراد بیمار تاثیر بسزایی در کاهش مشکلات بهداشتی درمانی جامعه دارد.

وی، یکی از مظاهر انجام ویزیت های رایگان را رضایت مندی مردم و ارتقاء سطح سلامتی آنان به ویژه افراد بی بضاعت عنوان کرد.

گفتنی است این برنامه بعد از نماز مغرب و عشاء در کل سطح شهرستان کاشان انجام شد.

ساعت : 10:20 -  روز  : پنج شنبه  - 11 /  7 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :463