جشن شمیم مهر همراه با آیین تجلیل از مقام آوران قرآنی در دانشگاه برگزار شد

جشن شمیم مهر ویژه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه همراه با آیین تجلیل از مقام آوران قرآنی با حضور رئیس، معاون دانشجویی فرهنگی و جمعی از مسؤلین دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه، در این مراسم ضمن تبریک سال تحصیلی به دانشجویان جدیدالورود گفت: دانشجوی موفق کسی است که از تمام ابعاد و فضاهای دانشگاه استفاده کند تا در پایان تحصیلات به یک نیروی متخصص، متعهد، توانمند، عالم، کارآمد و پاسخگو در جامعه تبدیل شود.

دکتر محمد حسین اعرابی، با اشاره به کسب مقام برتر قرآنی دانشگاه طی سه سال متوالی گفت: دانشگاه علوم پزشکی کاشان از بعد فرهنگی بسیار غنی می باشد.

وی ابراز امیدواری کرد: دانشجویان با تلاش و کوشش مستمر در زمینه های علمی و فناوری مقام های بالایی را کسب و ایران اسلامی را بیش از پیش سرفراز کنند.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه نیز در ابتدای این مراسم ضمن خیر مقدم و خوش آمد گویی به دانشجویان گفت: رسالت معاونت دانشجویی فرهنگی فرهنگ سازی و فراهم نمودن زمینه تحقق اهداف دانشگاه در عرصه های پژوهشی، آموزشی و دینی است.

دکتر طاهره مازوچی با بیان اینکه دانشگاه و دانشجو از مقدس ترین واژه هایی است که در فرهنگ اسلامی می توان سراغ گرفت، افزود: مهمترین رسالت دانشجو پرورش استعدادهای معنوی، علمی و پژوهشی است.

وی در بخشی از صحبت های خود به افتخارآفرینی دانشگاه در هجدهمین جشنواره قرآنی دانشگاه های علوم پزشکی کشور اشاره و تصریح کرد: این دانشگاه برای سومین سال متوالی از بین 52 دانشگاه موفق به کسب رتبه اول این دوره از مسابقات شد.

دکتر مازوچی، در پایان به معرفی واحدهای مختلف معاونت دانشجویی فرهنگی و خدمات قابل ارائه به دانشجویان در واحدهای این حوزه پرداخت.

این گزارش حاکیست، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا شاه فضل مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر محمود سلامی معاون آموزشی دانشگاه نیز در این مراسم به معرفی واحدهای تحت سرپرستی خود پرداختند.

گفتنی است در پایان این آیین از دانشجویان، کارکنان و اساتید برتر هجدهمین جشنواره قرآنی دانشگاه های علوم پزشکی کشور تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

ساعت : 11:29 -  روز  : پنج شنبه  - 11 /  7 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :529