اجرای فلورایدتراپی با ژل وارنیش جهت 160 دانش آموز کاشانی

به مناسبت هفته ملی کودک انجام شد:

اجرای فلوراید تراپی با ژل وارنیش جهت 160 دانش آموز کاشانی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از اجرای فلورایدتراپی با ژل وارنیش جهت 160 دانش آموز کاشانی به مناسبت هفته ملی کودک خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی اظهار داشت: دانش آموزان مدرسه دخترانه چاوشی لتحر توسط دندانپزشکان و کاردان های بهداشت دهان معاونت بهداشتی تحت فلوراید تراپی قرار گرفتند.

وی با اشاره به اینکه ژل وارنیش فلوراید باعث افزایش مقاومت دندان ها در برابر پوسیدگی می شود، گفت: انجام فلوراید تراپی با ژل وارنیش به صورت دو مرتبه در یک سال می تواند حدود 50 درصد از پوسیدگی دندان جلوگیری کند.

وی تصریح کرد: علاوه بر فلورایدتراپی، شناسنامه سلامت دانش آموز تکمیل و چنانچه مشکلی در زمینه پوسیدگی یا بیماری های لثه وجود داشته باشد به دندانپزشک ارجاع داده می شود.

دکتر مروجی در پایان با بیان اینکه وضعیت زندگی، رشد و بالندگی کودکان روشن ترین نشانه توان هر جامعه است، تاکید کرد: هیچ تلاشی ارزشمندتر از بخشیدن فرداهایی روشن به کودکان وجود ندارد چرا که کودکان، شهروندان شریفی هستند که می توانند در ساختن آینده ای بهتر یار و یاورمان باشند.

گفتنی است هفته ملی کودک از 15 تا 21 مهرماه و با شعار  "زنده باد کودکی زنده باد زندگی" تعیین شده است که هدف از آن معطوف کردن توجه جامعه به حقوق کودکان است. حقوقی چون رشد و بالندگی، امنیت، عشق و محبت و این هدف توجه جامعه و هم سویی خانواده و جامعه را می طلبد.

ساعت : 12:55 -  روز  : شنبه  - 20 /  7 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :625