EN |
    ورود
   9:52:05 PM

"خدایا به ما ظرفیت و لیاقتی عطا کن که بتوانیم ناشر بخشی از خبری باشیم که تو اراده کرده ای در هستی نشر یابد"
 

1398 / 12 / 06
 
پایگاه خبری وب دا کاشان

کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه

پوست مرغ را قبل از طبخ به طور کامل جدا کنید

پوست مرغ را که حاوی کلسترول فراوان است قبل از طبخ به طور کامل جدا کنید.

به گزارش وب دا؛ کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه افزود: چربی‌های اضافه همراه با گوشت در انواع خورشت و یا حتی قبل از چرخ کردن گوشت را تا حد ممکن جدا کنید.

مریم زارعی درخصوص راه‌های حفظ ارزش تغذیه‌ای غذاها افزود: از سرخ کردن زیاد سبزی‌های مورد استفاده در غذاهایی همچون قورمه سبزی که باعث از دست رفتن ویتامین‌های آن می‌شود خودداری کنید و در صورت لزوم از روغن مخصوص سرخ کردنی برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده کنید.

این کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه تأکید کرد: تا حد امکان روغن مورد استفاده در طبخ غذاها را کاهش دهید و به جای سرخ کردن غذاها به تفت دادن آنها اکتفا کنید.

وی در ارتباط با مصرف نمک نیز اضافه کرد: میزان نمک افزودنی به غذا را محدود کرده و در پایان طبخ، نمک را به غذا اضافه کرده و فقط از نمک یددار تصفیه شده استفاده نمایید.

 

منبع: وب دا

ساعت : 8:54 -  روز  : یکشنبه  - 21 /  7 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :620

درج نظر بینندگان نظرات کاربران فایل مرتبط
  درج نظر بينندگان خبر :

نام:   
ایمیل:  
نظر:    

  نظرات كاربران: