کارگاه آموزشی پیشگیری از خودکشی کاشان

کارگاه پیشگیری از خودکشی در مدارس برگزار شد

کارگاه آموزشی پیشگیری از خودکشی ویژه کلیه مشاورین آموزش و پرورش شهرستان کاشان برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، هدف از برگزاری این  کارگاه را  شناسایی زود هنگام دانش آموزان افسرده و مستعد خودکشی و ارجاع آنها به سطح تخصصی عنوان کرد.

دکتر سید علیرضا مروجی، با اشاره به شیوع بالای افسردگی در کشور افزود: افسردگی بیماری شایع عصر ماست و در تمامی جهان رو به افزایش است. این در حالی است که حدود نیمی از مبتلایان به افسردگی، یا از بیماری خود بی خبرند یا بیماری آنها چیز دیگری تشخیص داده شده است. معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: افسردگی یک بیماری اختصاصی نیست بلکه در تمام سنین و در زنان و مردان ظاهر می شود.

وی، سرمایه گذاری در بهداشت روان مردم را به نفع جامعه از نظر اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دانست و اظهار داشت:خودکشی همیشه به عنوان یک مشکل بهداشتی مطرح بوده و پیشگیری از آن همواره مورد توجه معاونت سلامت وزارت بهداشت بوده است و برای رسیدن به این هدف نیاز به همکاری بین بخشی است.

این گزارش حاکیست، در این کارگاه عوامل مرتبط با خودکشی، نحوه شناسایی و مدیریت و چگونگی ارجاع و درمان دانش آموزان در معرض خودکشی به مشاوران آموزش و پرورش  آموزش داده شد.

شایان ذکر است این کارگاه به همت واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد و همکاری گروه روانپزشکی دانشگاه و مرکز مشاوره اداره آموزش و پرورش برگزار شد.

ساعت : 12:23 -  روز  : یکشنبه  - 21 /  7 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :649