برگزاری جشنواره غذای سالم در مرکز بهداشتی درمانی لتحر کاشان

جشنواره غذای سالم در مرکز بهداشتی درمانی لتحر کاشان به مناسبت هفته سلامت بانوان ایرانی (سبا) برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این جشنواره گفت: جشنواره غذای سالم با توجه به اهمیت موضوع غذا در زندگی بشر به‌ ویژه در بحث بیماری‌ها به منظور آشنایی جامعه برپا شده است.

دکتر سید علیرضا مروجی افزود: بیماری‌های غیر واگیر، قلبی عروقی و سرطان‌ها عمده بیماری‌هایی هستند که غذا در آنها نقش اساسی دارد و رعایت نکات مهم در غذای فرد بیمار، درمان و سیر بیماری را به تاخیر می‌اندازد.

وی تصریح کرد: ذائقه مردم تغییر کرده و غذاهای سنتی جای خود را به غذاهای آماده که بیشتر آنها هم ارزش غذایی ندارند و تنها با رنگ و بوی زیبا و طعم خوب عرضه می‌شوند، داده و این غذاها جوانان ما را به سمت خود کشانده که هشداری برای خانواده‌ها است و باید از آن پیشگیری کرد.

دکتر مروجی، در پایان بر لزوم فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در زمینه افزایش آگاهی جامعه در این خصوص تاکید کرد.

برپایه این گزارش، در این جشنواره حدود 40 نوع غذا و پیش غذا و دسرهای مختلف دارای ارزش غذایی بالا و محلی و سنتی در معرض نمایش گذاشته شد.

این گزارش حاکیست، این جشنواره با حضور تعدادی از مسئولین و کارشناسان واحدهای ستادی معاونت بهداشتی دانشگاه، رابطین سلامت، بانوان 25 - 60سال (میانسال) و سالمندان آن منطقه برگزار گردید.

گفتنی است در پایان این مراسم، پس از ارزیابی به منتخبین این جشنواره و رابطین فعال هدایایی به رسم یادبود تقدیم شد.

ساعت : 12:14 -  روز  : شنبه  - 4 /  8 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :443