پنجمین سالگرد سه شهید گمنام دانشگاه علوم پزشکی کاشان

شهدا در مقابل ظلم و ستم با تمام وجود ایستادند

نویسنده کتاب "پایی که جا ماند" گفت: شهدای گمنام نه اهل کوتاهی و نه اهل کوتاه آمدن بودند و در مقابل ظلم و ستم با تمام وجود ایستادند.

سید ناصر حسینی شب گذشته در پنجمین سالگرد سه شهید گمنام که در مسجد دانشگاه برگزار شد، گفت: شهیدان همان باران رحمت‌الهی هستند که اگر نبودند واژه عشق ابتر می‌ماند.

وی افزود: هر وقت عنکبوت غفلت و دین‌گریزی در دل‌های ما راه پیدا می‌کند، وجود شهدای گمنام ما را از خواب غفلت بیدار می کنند.

نویسنده کتاب "پایی که جا ماند" با بیان این‌که انسان‌ها در این جامعه بشری برای زندگی فردی و اجتماعی 2 راه بیشتر پیش رو ندارند، تصریح کرد: یکی از این مسیرها پذیرش نظام سلطه و شیطان است و دیگری انتخاب و پذیرش اهل‌بیت (ع) بوده که در برگزیدن راه حق، عدالت و ظلم‌ستیزی تجلی می‌یابد.

حسینی تاکید کرد: رزمندگان اسلام طی هشت سال دفاع مقدس با عشق به اهل‌بیت (ع) موفق به برهم ریختن استراتژی دشمنان شدند و توانستند با نوآوری و ابتکار تئوری‌های نظامی دشمن را بر هم ریزند.

وی، با یادآوری این‌که بیشترین شهدای گمنام جنگ تحمیلی متعلق به عملیات‌هایی با رمز یا فاطمه زهرا (س) است، عنوان کرد: ایثارگری شهدایی که پلاک خود را کندند تا به مانند فاطمه زهرا (س) گمنام بمانند چگونه قابل ارزیابی و توصیف است.

این جانباز جنگ تحمیلی با بیان این‌که حضرت صدیقه کبری (س) شهیده‌ای مشهور اما با قبری گمنام است، خاطرنشان کرد: تعداد زیادی از رزمندگان اسلام به تاسی از فاطمه زهرا (س) برای این‌که گمنام بمانند دسته جمعی پلاک‌های خود را در آوردند و گروهی نیز به شهادت رسیدند.

به گفته وی، بعد از جنگ گروه‌های تفحص، تعداد زیادی پلاک بدون استخوان و شمار زیادی استخوان بدون پلاک را در مناطق عملیاتی پیدا کردند که نشان از شوق به گمنامی فرزندان ملت ایران در دوران جنگ هشت‌ ساله است.

نویسنده کتاب تحسین شده "پایی که جا ماند" یادآور شد: فرزندان روح‌الله در دفاع مقدس امتحان‌های سختی را پس دادند تا عاقبت در گمنامی به شهادت رسیدند.

وی با اشاره به ادعای صدام به پیروزی سه روزه در جنگ با ایران اظهار داشت: اما صدام کسانی که راه سرور و سالار شهیدان را انتخاب کردند، نشناخته بود و این عامل باعث شد که این دیکتاتور بعد از 2 هزار و 777 روز با شکست جنگ را به پایان برده و معادلاتش در جنگ علیه ایران بر هم ریزد.

گفتنی است، پنجمین یادواره تدفین سه شهید گمنام در دانشگاه علوم پزشکی کاشان طی مدت 2 روز در مسجد دانشگاه علوم پزشکی کاشان به همت بسیج دانشجویی و معاونت دانشجویی دانشگاه به همراه نمایشگاهی با عنوان "معبری به سوی نور" برگزار می‌شود.

ساعت : 12:12 -  روز  : یکشنبه  - 5 /  8 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :417