برای نخستین بار در استان اصفهان:

بیمارستان متینی کاشان موفق به اخذ گواهینامه سیستم مدیریت یکپارچه شد

برای نخستین بار در استان اصفهان، بیمارستان متینی کاشان موفق به اخذ گواهینامه سیستم مدیریت یکپارچه (IMS) در بین بیمارستان های دانشگاهی گردید.

به گزارش وب دا، رئیس بیمارستان متینی کاشان با اشاره به این مطلب گفت: سیستم مدیریت یکپارچه (IMS) شامل استاندارد مدیریت کیفیت ISO 9001، استاندارد زیست‌محیطی ISO1 4001 و استاندارد ایمنی محیط کار و بهداشت حرفه‌ایOHSAS 18001  است.

دکتر حسن فرجی پور افزود: کاهش دوباره کاری و شکایات مشتری، بهبود فرآیند ها، بهبود ارتباطات داخل سازمانی و افزایش رضایت مراجعین از مزایای ISO 9001 و حفظ و ارتقای سطح سلامت جسمانی، روانی و اجتماعی کارکنان، توجه به پیشگیری از حوادث ناشی از کار، افزایش حس مشارکت و وفاداری کارکنان در سازمان، ارتقای بهره وری و کارآیی کارکنان از طریق توجه به مسائل ارگونومیک و عوامل روانی از مهم ترین مزایای OHSAS 18001  است.

وی، ایجاد منطقه­ ای پاک و بدون آلودگی های زیست محیطی، کاهش آلودگی­ های سمعی،بصری و محیطی، بهینه­ سازی مصرف انرژی و منابع، حفاظت و توسعه مطلوب فضای سبز، پیشگیری از آلودگی های زیست محیطی و بهره گیری از روشهای نوین بازیافت مواد را از مزایای سیستم مدیریت زیست محیطی ( ISO 14001 ) برشمرد.

رئیس بیمارستان متینی کاشان، با اشاره به شروع مراحل اجرایی این پروژه از ابتدای مردادماه 1392 و انجام دو دوره ممیزی داخلی تصریح کـرد: ممیزی نهایی با حضور ممیزین خبره از شرکت IMQ در تاریخ 1392/10/1 انجام گرفت و این بیمارستان بدون انجام پیش ممیزی موفق به کسب این گواهینامه شد.

دکتر فرجی پور خاطر نشان کرد: یکی از دلایل سرعت در اخذ گواهی نامه وجود زیرساختهای لازم نظیر گواهی نامه9001 ISO ، حاکمیت بالینی و  برنامه های عملیاتی و استراتژیک  است که در سال های گذشته با همکاری کمیسیون تحول اداری دانشگاه صورت گرفته است.

رئیس بیمارستان متینی، اعتبار این گواهینامه را سه سال برشمرد و اظهار داشت: جهت تعهد بیمارستان به نگهداری سیستم، هر سال یکبار ممیزی مراقبتی توسط شرکت مربوطه انجام می‌گیرد.

وی، ضمن تبریک این موفقیت به رئیس  دانشگاه، معاونین ، اعضاء  هئیت علمی، مدیریت و کلیه کارکنان خدوم بیمارستان متینی اظهار امیدواری کرد با وجود تفکر مدیریت کیفیت در این مجموعه، راهکارهای بهتری برای مرتفع نمودن مشکلات و بهبود فرایندهای خدمت‌رسانی به مردم فراهم ‌شود.

ساعت : 13:25 -  روز  : شنبه  - 14 /  10 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :472