وزیر بهداشت

وزیر بهداشت:

تحقیقات باید منجر به تولید محصول در حوزه دارو، تجهیزات و روش های تشخیصی و درمانی شود

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: تحقیقات باید منجر به کسب دانش فنی و تولید محصول شود.

به گزارش خبرنگار وب دا؛ دکتر سیدحسن هاشمی در مراسم تقدیر از برگزیدگان نوزدهمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی ضمن بیان این مطلب بر ضرورت کیفی شدن تحقیقات تاکید کرد و افزود: تحقیقات نباید فقط منجر به چاپ مقاله شود بلکه باید اهداف بلند مدت را در نظر داشته باشد و برای توسعه کشور در زمینه های علمی و تحقیقاتی انجام شود.

وی با بیان این که نیازمند انجام تحقیقات مولد و نافع هستیم که از یک سو تکیه بر دانش داشته باشد و از سویی معطوف به عمل باشد، گفت: در حال حاضر نیاز کشور به انجام تحقیقاتی است که منجر به کسب دانش فنی شود و دانش فنی، تولید محصول را فراهم کند.

وزیر بهداشت، تولید محصول در حوزه پزشکی را شامل دارو، تجهیزات و روشهای تشخیصی و درمانی عنوان کرد.

وی در ادامه ضمن تشکر از برگزیدگان جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی خطاب به دست اندرکاران برگزاری این جشنواره گفت: تدبیری اندیشیده شود تا سهم برگزیدگان جشنواره در پیشبرد علوم و فنون حوزه پزشکی مشخص شود و به طرح هایی که در راستای تحقق این هدف بود امتیاز بیشتری داده شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن ارائه گزارشی کوتاه از دستاوردهای سلامت کشور گفت: امیدواریم بتوانیم د ردولت یازدهم در حوزه دارو 25 درصد وابستگی به خارج از کشور را کم کنیم و نیز در زمینه واکسن وابستگی کشور به واردات را قطع نمائیم.

وزیر بهداشت با اشاره به این که حوزه سلامت نیازمند روابط انسانی و اخلاق پزشکی است افزود: چنین جشنواره هایی مثل جشنواره رازی باید علاوه بر ایجاد رقابت در علوم و فنون که باعث ارتقاء علمی کشور می شود در بحث اخلاق در پزشکی نیز میان محققان و پزشکان نیز ایجاد رقابت کند.

و ی خاطر نشان کرد: خودباوری در تمامی عرصه های علمی و تحقیقاتی باید بدون بزرگ نمایی باشد. چراکه بزرگ نمایی ممکن است به تحقیق و پژوهش آسیب بزند.

منبع: وب دا

ساعت : 9:30 -  روز  : سه شنبه  - 24 /  10 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :330