نشست خبری رئیس دانشگاه با موضوع "آمادگی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برای ایام نوروز" برگزار شد

نشست خبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با موضوع "آمادگی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برای ایام نوروز" روز سه شنبه مورخ 23/12/90 در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وبدا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این نشست ضمن عرض خیرمقدم و تشکر از اصحاب رسانه اظهار داشت: این دانشگاه در حوزه های مختلف بهداشتی و درمانی در قالب کمیته بهداشت و درمان ستاد نوروزی سال 91 شهرستان کاشان فعال خواهد بود.

دکتر اعرابی با اشاره به تلاش همه برای ارتقاء سلامت در جامعه گفت: امیدوارم که در سال آتی تعامل و همکاری بین رسانه ها و دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیشتر شود و با اطلاع رسانی به موقع در جهت پیشگیری، شاهد ارتقاء  کیفی سلامت مردم بزرگوارمان باشیم.

وی افزود: می توان با اطلاع رسانی و خدمت رسانی بیشتر در جهت سلامت مردم نسبت به متوسط کشوری پیشتاز و پیش قدم بود.

وی تصریح کرد: برای داشتن مجموعه سالم و شهر سالم در آینده، مهمترین کار سرمایه گذاری در بخش سلامت و بهداشت است.

دکتر محمد حسین اعرابی با اشاره به فعالیت واحدهای مختلف این دانشگاه گفت: معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در دو حوزه پایگاههای جاده ای و پایگاههای داخل شهری (بیمارستانها، مراکز اورژانس) فعالیت خواهد داشت.

وی افزود: 8 پایگاه جاده ای و 5 پایگاه شهری در این ایام فعال خواهد بود.

وی تصریح کرد: پایگاه سلامت در محل عوارضی قمصر (اتوبان کاشان- اصفهان) مستقر خواهد بود و همچنین در محل این پایگاه سلامت 2 کد 115 به همراه پرستار، خدمات اولیه پزشکی ارائه می کنند و مراجعین را در صورت نیاز به مراکز شهری انتقال خواهند داد و کلیه پایگاههای جاده ای با افزایش اکیپ های 115 فعالیت خواهند داشت.

وی ادامه داد: یک پایگاه در چوگان مستقر خواهد بود و همچنین در باغ فین یک دستگاه موتورلانس به همراه 2 نفر از پرسنل بهداشتی – درمانی به صورت ویژه این مکان را پوشش خواهند داد.

دکتر اعرابی با اشاره به اضافه شدن یک پایگاه شهری بیان کرد: تعداد پایگاههای شهری به 5 پایگاه افزایش یافته است که 2 پایگاه شهری در بیمارستان نقوی، 2 پایگاه در بیمارستان اخوان و 1 پایگاه در ناجی آباد مستقر خواهد بود.

وی تاکید کرد: کلیه بیمارستان و مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان به صورت آماده باش کامل می باشند و اورژانسهای مرکزی و درمانگاه گلابچی با افزایش 50 درصدی کادر پرستاری و پزشکی ارائه خدمت خواهند نمود و 3 تیم متشکل از کارشناسان حوزه ستادی معاونت درمان دانشگاه، امر نظارت بر فعالیت واحدهای درمانی را بر عهده داشته و مراکز حوزه درمان 24 ساعته فعالیت خواهند داشت.

رئیس دانشگاه با اشاره به استقرار دو اکیپ بهداشتی "محیط و مبارزه با بیماریها" برای اولین بار در جهت نظارت بر وضعیت بهداشتی در سان آرا اظهار داشت: طرح بسیج سلامت نوروزی واحد بهداشت محیط از تاریخ 1/12/90 لغایت 15/1/91 در قالب 8 اکیپ و با تقسیم کارشناسان این واحد، کلیه مراکز خدمات عمومی و عرضه مواد غذایی، آرایشی، بهداشتی (رستوران ها و سایر مراکز اقامتی) را بازرسی و در صورت وجود تخلف از طریق مراجع قضایی اقدامات لازم را انجام خواهند داد.

دکتر اعرابی گفت: بحث نظارت و پیگیری امور مربوط به بیماریهای واگیر و غیر واگیر به صورت استقرار در محل ستاد مرکزی (معاونت بهداشتی) از ساعت 8 صبح تا 14 بعداز ظهر به صورت مقیم و از 14 بعدازظهر تا 8 صبح روز بعد به صورت آنکال ارائه خدمت خواهند نمود.

قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کاشان افزود: کلیه مراکز بهداشتی درمانی روستایی از ساعت 8 صبح لغایت 14 بعدازظهر با حضور پزشک، پرستار و خدمات آمبولانس فعال خواهند بود و در مراکز قمصر، حسنارود، نیاسر، برزک، مشکات و جوشقان قالی خدمات با حضور پزشک، پرستار، آمبولانس به صورت 24 ساعته ارائه خواهد شد، همچنین در مشهد اردهال از ساعت 8 صبح تا 8 شب یک اکیپ شامل: پزشک، پرستار و خدمات آمبولانس خدمت رسانی به زائرین را انجام خواهند داد.

دکتر محمد حسین اعرابی تصریح کرد: از ماه های قبل، تامین داروی بیمارستانها و مراکز درمانی وابسته دانشگاه برای ایام نوروز تدارک دیده شده است و در حوزه مدیریت غذا نیز، کارشناسان این حوزه طبق برنامه های تنظیمی از واحد های تولیدی مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی بازدید خواهند داشت.

وی ادامه داد: در حوزه دارو، علاوه بر فعالیت سه داروخانه شبانه روزی، 6 داروخانه به صورت روزانه در ایام تعطیل ارائه خدمات دارویی خواهند داد.

وی بیان کرد: خدمات دندان پزشکی، از 8 صبح لغایت 8 شب در محل دندان پزشکی دانشگاه واقع در میدان معلم، ساختمان کتابچی و از 8 شب تا 8 صبح در محل اورژانس مرکزی فعال خواهند بود.

وی همچنین به فعالیت های حوزه بهداشت و درمان آران و بیدگل اشاره کرد و افزود: اورژانس امام خمینی آران و بیدگل 24 ساعته و بیمارستان سیدالشهدا و اورژانس این بیمارستان در این ایام، فعال می باشند و حتی در اورژانس امام خمینی آران  و بیدگل خدمات دندان پزشکی ارائه می شود.

دکتر اعرابی با اشاره به فعالیت 4 پایگاه اورژانس در آران و بیدگل و حومه آن تصریح کرد: امسال برای گردشگران در مرنجاب یک پایگاه اورژانس فعال می باشد.

لازم به ذکر است در ایام نوروز کلیه نیروهای بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان فعال خواهند بود و سامانه  ارتباطات مردمی ستاد فوریتهای محیط کار با شماره تماس 09678 برای رسیدگی به شکایات مردمی فعال می باشد.

ساعت : 14:14 -  روز  : چهار شنبه  - 24 /  12 / 1390 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :765