گردهمایی بزرگ بسیجیان دانشگاه کاشان

به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی:

گردهمایی بزرگ بسیجیان دانشگاه برگزار شد

به مناسبت گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، گردهمایی بزرگ بسیجیان با حضور رئیس دانشگاه، جمعی از مسئولین و بسیجیان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، مهندس روح اله صنعتکار، انقلاب اسلامی و پیروزی آن را مرهون لطف پروردگار متعالی، پشتوانه غیبی حضرت مهدی (عج) و رهبری آگاهانه و دلسوزانه امام خمینی (ره) دانست.

وی، با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی در سال 57 گفت: در حال حاضر تاثیرات این انقلاب را در کشورهای مختلف شاهد هستیم.

این مقام مسئول افزود: هیچ کسی باورش نمی شد که امام خمینی (ره) با دست خالی در مبارزه با رژیم ستمگر پهلوی که توسط بزرگ ترین قدرت های دنیا حمایت می شد پیروز شود، اما با اتکا به خداوند متعال و با تکیه بر عنایات حضرتش این انقلاب به پیروزی رسید.

مهندس صنعتکار، با اشاره به شهادت مصطفی خمینی به عنوان نقطه عطف و جهشی در پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: شهادت ایشان جزء الطاف خفیه بود.

وی، با بیان اینکه برای پیروزی انقلاب اسلامی زحمات و تلاش های بسیاری صورت گرفته، تاکید کرد: شهدا را باید همواره به خصوص در این ایام به یاد داشته باشیم چرا که اگر آن‏ها نبودند هیچ‏گاه جمهوری اسلامی به این عزت و سربلندی نمی‏رسید.

مهندس صنعتکار یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه ها پس از پیروزی انقلاب اسلامی به پیشرفت های قابل ملاحظه ای دست پیدا کرده که متخصصین جوان، بسیاری از نیازمندی های ایران را تولید می کنند.

وی، با اشاره به اینکه این انقلاب باید به انقلاب حضرت مهدی (عج) متصل شود، اظهار داشت: بایستی با حمایت و هدایت رهبر فرزانه حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) از فتنه ها و کارشکنی های دشمنان به سلامت عبور کنیم.

گفتنی است ریاست و بسیجیان دانشگاه با حضور در مزار گلزار شهدای گمنام دانشگاه با آرمان های امام و شهدای انقلاب تجدید میثاق کردند.

شایان ذکر است این مراسم به همت پایگاه های بسیج حضرت زینب (س) و حمزه سیدالشهداء (ع) دانشگاه روز سه شنبه مورخ 15/11/92 بعد از نماز ظهر و عصر در مسجد دانشگاه اجرا شد.

ساعت : 10:53 -  روز  : چهار شنبه  - 16 /  11 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :447