جشن روپوش سفید در دانشگاه علوم پزشکی کاشان

جشن روپوش سفید در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

آئین جشن روپوش سفید دانشجویان ورودی مهر ماه سال 1389 روز سه شنبه مورخ 15/11/92 در دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه، در این آیین ضمن خیر مقدم به حاضران، در خصوص اهداف برگزاری جشن، مسئولیت خطیر و تعهداتی که در این زمینه بر عهده دانشجویان می باشد سخنانی را بیان کرد.

دکتر اسماعیل فخاریان گفت: شما دانشجویان بایستی اخلاق و دانش مورد نیاز را برای حل مشکلات بیماران با برخورد مناسب کسب کنید.

وی، به اهمیت بحث رازداری در حرفه پزشکی اشاره و تصریح کرد: طبیب مکلف به رازداری و حفظ حرمت بیمار است و باید با صداقت و نداشتن توجه به مسائل مادی و دنیوی به وظیفه خود عمل کند.

دکتر مومن هروی و دکتر رایگان از اعضای هیات علمی دانشگاه نیز در این مراسم، در زمینه موضوع اخلاق در حرفه پزشکی سخنانی را بیان کردند.

براساس این گزارش، جشن روپوش سفید به منظور آشنایی دانشجویان با تعهدات و رعایت اصول اخلاق حرفه ای خود و آغاز دوره کارآموزی دانشجویان برگزار می شود.

این گزارش حاکیست، این آیین با حضور رئیس، معاون و مدیران دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار و میثاق نامه پزشکی توسط دانشجویان دانشگاه قرائت شد.

گفتنی است جشن روپوش سفید 38 نفر از دانشجویان پزشکی ورودی مهر 89 در سالن بوعلی سینا دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار گردید و با  گرفتن عکس یادگاری خاتمه یافت.

ساعت : 13:11 -  روز  : چهار شنبه  - 16 /  11 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :731