نشست رئیس دانشگاه با اعضای مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی(EDC) ودفاتر توسعه آموزش (EDO)

نشست اعضای مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی  ودفاتر توسعه آموزش با رئیس دانشگاه با محوریت نگاهی به مرکز مطالعات وتوسعه آموزش علوم پزشکی(EDC)  و دفاتر توسعه آموزش (EDO)و جایگاه آنها در ارتقاء کیفیت آموزش دانشگاه در سالن دکتر قریب برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر اعرابی رئیس دانشگاه در این نشست، بر اطلاع رسانی و تبلیغ رویکردها و فعالیت های EDCوEDO ، آشنایی و تعامل اعضای هیات علمی و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه  بااین دو نهاد و نقش پر رنگ EDCبه عنوان یک نهاد علمی و اتاق فکر به ویژه در جذب اعضای هیات علمی تاکید کرد و از تمامی مسئولین دانشگاه خواست با EDC  و EDOهمکاری  لازم را داشته باشند.

مدیر مرکز مطالعات در ابتدای این جلسه، ضمن گرامیداشت ایام ا... دهه فجر و تبریک این ایام به فجر آفرینان به معرفی برنامه های این نشست پرداخت.

دکتر محسن اربابی، مهمترین آسیب های  EDCو EDOرا از دست دادن کارآمدی ، نقش رهبری آموزشی، نداشتن خروجی واضح و روشن و فراموش شدن ماموریت اصلی بیان کرد و با توجه به چالش های مهم آموزش پزشکی در سطح ملی و دانشگاه خواستار مساعدت همه جانبه مدیریت ارشد دانشگاه  جهت رفع چالش ها و نقاط ضعف سیستم آموزشی و دستیابی به هدف متعالی ارتقاء کیفیت درتمامی عرصه های آموزشی دانشگاه شد.

دکتر رضا رزاقی معاون آموزشی دانشگاه، نیز در این جلسه تحقق ارتقاء کیفیت آموزش در سطوح مختلف را منوط به تامین فضای فیزیکی و تشکیلات مناسب EDCدانست.

دکتر فخاریان رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه نیز در این نشست در خصوص، آینده نگاری آموزش اصول پزشکی منطبق بر چشم انداز ها و برنامه های کلان کشور سخنانی را ارائه کرد.

این گزارش حاکیست، در ادامه جلسه، مدیران دفاتر توسعه دانشکده ها(EDO)   و مجتمع  بیمارستانی شهید بهشتی دیدگاه ها و مشکلات خود را در خصوص دستیابی به ارتقاء کیفی آموزش بیان کردند.

بر پایه این گزارش، مسئولین واحدهای 8گانه EDC  شامل توانمند سازی اساتید، ارزشیابی، برنامه ریزی آموزشی، پزشکی پاسخگو، پژوهش در آموزش، استعدادهای درخشان، المپیادهای علمی و دانش پژوهشی و جشنواره شهید مطهری به طرح دیدگاه ها، برنامه ها و مشکلات خود در راستای وظایف اصلی  پرداختند.

نداشتن ساختار تشکیلاتی  متناسب با ساختار دانشگاه، عدم آشنایی اعضای هیات علمی با رویکردهای  توسعه ای در دانشگاه، عدم ساز و کار مناسب برای تشویق و ترغیب اعضای هیات علمی به فعالیت های توسعه ای و ارتقاء کیفیت آموزش، عدم اطلاع و آگاهی اعضای هیات علمی در مورد مفاهیم پایه ای آموزش پزشکی، تلفیق زمان تدریس و ویزیت بیماران و همزمانی با کشیک اساتید، کمبود منابع مالی، فضاهای فیزکی، تجهیزات و نیروی انسانی، عدم الزامات قانونی برای اجرایی کردن فعالیت های  EDO  و EDC، فاصله بین تصمیم سازان وتصمیم گیران و نقش کمرنگ آموزش در مقایسه با  پژوهش در ارتقاء اساتید از مهم ترین موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

ساعت : 10:42 -  روز  : پنج شنبه  - 1 /  12 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :476