جلسه کمیته جامعه ایمن شهرستان کاشان برگزارشد

جلسه کمیته جامعه ایمن شهرستان کاشان با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز چهارشنبه مورخ  30/11/92 در سالن شهدای ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

به گزارش وبدا، معاون بهداشتی دانشگاه در این جلسه  با تاکید بر لزوم تلاش برای داشتن جامعه ای ایمن ، "حوادث" را سومین عامل مرگ و میر در جهان و دومین  عامل در ایران  معرفی کرد.

دکتر سید علیرضا مروجی،   ضمن اشاره به اینکه 20-50 میلیون نفر  سالانه بر اثر تصادفات جاده ای جان خود را از دست می دهند گفت: 90درصد از مصدومیتهای ترافیکی در کشورهایی با درآمد کم و متوسط اتفاق می افتد.

این گزارش حاکیست بررسی 29 نقطه حادثه خیز  و تمهیدات انجام شده در خصوص آن، اطلاع رسانی قضایی حوادث جهت جهت موتور سواران، استعلام ایمنی قبل از صدور مجوز واحدهای صنعتی با حضور سازمان آتش نشانی، ایمنی مهد کودکهای غیر دولتی غیر انتفاعی و پیش دبستانی ها،تردد خودروهای حمل سوخت در آزاد راه کاشان، مشکلات مربوط به وضعیت سرویس مدارس و بررسی مصوبات جلسه قبل این کمیته از موضوعات بررسی شده در این نشست بود.

برپایه این گزارش، هر یک از اعضای حاضر در جلسه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص مباحث مطرح شده بیان کردند.

ساعت : 12:2 -  روز  : پنج شنبه  - 1 /  12 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :451