کارگاه آموزشی ارزشیابی اثر بخشی دوره های آموزشی کاشان

کارگاه آموزشی ارزشیابی اثر بخشی دوره های آموزشی در دانشگاه برگزار شد

کارگاه آموزشی ارزشیابی اثر بخشی دوره های آموزشی با حضور کارشناسان آموزش و توانمند سازی واحد های مختلف دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، کارشناسان آموزش دانشگاه در این کارگاه با مفاهیم اساسی ارزشیابی و همچنین اثر بخشی دوره های آموزشی و اثر بخشی یادگیری بزرگسالان بر اساس مدل پاتریک آشنا شدند.

برپایه این گزارش، در این کارگاه ارزشیابی اثر بخشی دوره های آموزشی بر اساس مدل کرک پاتریک در چهار مرحله  واکنش ، یادگیری، رفتار و نتایج مورد بررسی و آموزش قرار گرفت.

این گزارش حاکیست، توانمندسازی کارشناسان آموزش دانشگاه در جهت به کارگیری ابزار های مناسب ارزیابی، توانائی ارائه گزارش عملکرد از ارزیابی اثر بخشی و رویکردهای الکترونیکی ارزیابی اثر بخشی دوره های آموزشی و انتقال باور و نگرش اهمیت ارزیابی اثر بخشی دوره های آموزشی از طریق کارشناسان آموزش به سایر کارشناسان دانشگاه از دیگر اهداف این کارگاه بود.

شایان ذکر است دراین کارگاه چالشهایی شامل کم توجهی مدیریت کلان سازمان ها به آموزش و بهسازی، عدم جایگاه واقعی سازمانی حوزه آموزشی ضمن خدمت، کند بودن روند اجرائی در حوزه آموزش و بهسازی، بررسی راهکارهایی برای افزایش علاقه و حمایت مدیران از آموزش کارکنان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ساعت : 13:5 -  روز  : سه شنبه  - 6 /  12 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :1046