طرح امداد نوروزی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه در شهرستانهای کاشان و آران وبیدگل

رئیس مرکز مدیریت و حوادث فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن تبریک پیشاپیش عید نوروز، از شروع طرح امداد نوروزی این مرکز خبر داد.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر ابوالفضل شجاعی با اشاره به اجرای طرح امداد نورزی از 25 اسفند ماه 90 تا 15 فروردیـن ماه 91 با حضور نـیروهای اورژانس 115 گفت: 6 پایگاه  اورژانس شهری و 11 پایگاه اورژانس جاده ای در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در این ایام فعالیت خواهند داشت.

وی با اشاره فعالیت پنج پایگاه شهری و 9 پایگاه جاده ای در کاشان، یک پایگاه شهری و دو پایگاه جاده ای در آران و بیدگل تحت پوشش مرکز مدیریت و حوادث فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: در این ایام برای رفاه بیشتر و تامین سلامت مسافرین نوروزی، یک دستگاه موتورلانس در باغ فین کاشان مستقر خواهد بود و علاوه براین خوشبختانه برای اولین بار در شهرستان، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس در ایام نوروز آماده ارائه خدمت رسانی می باشد.

دکتر شجاعی افزود: در این طرح ، 150 نفر از پرسنل مرکز مدیریت و حوادث فوریت های پزشکی دانشگاه انجام وظیفه می کنند.

وی تصریح کرد: یک ایستگاه سلامت نوروزی دو طرفه (طرف رفت و برگشت) در محل عوارضی قمصر در مسیر اتوبان کاشان – اصفهان برپا شده است که دو پرستار خانم و آقا، یک پزشک و چهار تکنسین فوریت های پزشکی در پایگاه سلامت مشغول به خدمت رسانی می باشند.

وی ادامه داد: همچنین در روز یکم و سیزدهم فروردین یک اکیپ از پرسنل این مرکز در محل مشهد اردهال برای خدمت رسانی به زائرین مستقر خواهند بود.

دکتر شجاعی، محل استقرار اکیپهای جاده ای تحت پوشش این مرکز را واقع در اتوبان کاشان – قم در دو محل سن سن و خزاق، اتوبان کاشان – نطنز در محل عوارضی جنب پاسگاه پلیس آزاد راه، مجتمع سان آرا، ورودی شهر قمصر، محور میمه – قهرود در مجاورت روستای کامو، سه راهی برزک و نیاسر، محور کاشان – بادرود مجاور شرکت گالوانیزه، ابوزیدآباد و در محور کاشان – نصرآباد در محل روستای علی آباد ذکر کرد.

وی بیان کرد: تهیه و توزیع پمفلت‌های آموزشی ویژه‌ی مسافران نوروزی، تهیه‌ی داروهای موردنیاز جهت پایگاه‌های جاده‌ای و نصب بنر و پرچم تبلیغاتی در سطح شهر و اعلام آماده‌باش ویژه به پرسنل مرکز فوریتهای دانشگاه به منظور ارائه‌ی خدمات مطلوب و پاسخدهی مناسب به امدادخواهان از دیگر اقدامات مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه در طرح امدادنوروزی سال 91 می‌باشد.

لازم به ذکر است که مرکز هماهنگی شبانه روزی خدمات بهداشتی درمانی نوروزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با شماره تلفنهای 4460061 و 4444444، در اتاق مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی (EOC) آماده خدمت رسانی می باشند و همچنین شهروندان و مسافرین گرامی با تماس با شماره تلفن 115 می توانند از خدمات کلیه پایگاههای مذکور استفاده کنند.

ساعت : 13:5 -  روز  : شنبه  - 27 /  12 / 1390 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :646