برای اولین بار صورت گرفت؛

تشکیل 12 گروه پایش و ارزشیابی عملکرد بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی

مسئول هماهنگی پایش و ارزیابی عملکرد وزارت بهداشت از تشکیل 12 گروه پایش و ارزشیابی عملکرد بهداشتی در دانشگاه های علوم پزشکی خبر داد.

به گزارش خبرنگار وب دا؛ دکتر محمد رضا میرزایی ضمن اعلام این خبر گفت: این کار گروه ها با هدف تقویت تعامل و هماهنگی ستاد وزارت بهداشت با دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور جهت ارائه خدمات مناسب بهداشتی به مردم و برای اولین بار در کشور تشکیل می شود.

وی افزود: این پایش مدیریتی بوده و دانشگاه ها را در سه سطح هیات رئیسه، معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت بررسی کرده و مسئولیت گروه های پایش به عهده روسای مراکز و دفاتر فنی معاونت بهداشت است.

دکتر میرزایی با بیان اینکه پایش ها با طراحی شیوه نامه پایش و چک لیست صورت می گیرد و به دنبال پایش به دانشگاه برگشت داده می شود گفت: با انجام این پایش ها مشکلات اصلی حوزه بهداشت دانشگاه ها احصاء شده و نوع مداخلات معاونت بهداشت وزارت در دانشگاه ها مشخص می شود.

وی خاطر نشان کرد: همچنین از اطلاعات و تجارب بدست آمده می توان در برنامه ریزی برای سال های آینده نیز استفاده کرد.

منبع: وب دا

ساعت : 10:57 -  روز  : سه شنبه  - 20 /  12 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :706