همایش دیابت در دانشگاه علوم پزشکی کاشان

استرس و فشار عصبی افزاینده قند خون است

کارشناس ارشد تغذیه گفت: استرس، اضطراب و فشار عصبی قند خون را افزایش می دهد.

به گزارش وب دا، امین صالح پور در همایش دیابت در دانشگاه افزود: عبادت کردن در مرحله اول و پس از آن پیاده روی، ورزش و نوشیدن مایعات به ویژه آب خنک از جمله راههای موثر در کنترل استرس هستند.

وی استفاده از دارو و انسولین را برای بیماران دیابتی امری غیر قابل اجتناب عنوان و تصریح کرد: داروهای گیاهی برای کاهش این بیماری کمک کننده هستند ولی جایگزین دارو نیستند.
وی به مصرف گروه نان و غلات، سیب زمینی و برنج بر اساس سهمیه بندی مشخص اشاره کرد و گفت: استفاده ازمیوه ها و لبنیات نیز در بیماران دیابتی باید کنترل شده باشد.

صالح پور خاطرنشان کرد: لبنیات کم چرب علاوه بر متعادل نگهداشتن وزن موجب جذب بهتر کلسیم نیز می شوند.

وی با تاکید بر مصرف کنترل شده و مشخص گوشت سفید و قرمز برای بیماران دیابتی تصریح کرد: حبوبات و پنیر در این بیماران جایگزین خوبی برای گروه گوشت ها هستند.

وی مصرف بیش از سه تا پنج عدد تخم مرغ در هفته را نیز برای سلامتی مضر دانست و توصیه کرد: توصیه می شود این بیماران از گروه روغن و چربی ها اصلا و یا بسیار کم استفاده کنند.

ساعت : 11:16 -  روز  : پنج شنبه  - 22 /  12 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :558