نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان

نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان برگزار شد

نشست شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کاشان با حضور اعضاء در سالن شهداء ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این نشست با اشاره به روز ولادت باسعادت حضرت زینب کبری (س) و تبریک به تمامی پرستاران، خواستار همکاری و مشارکت بیش از پیش تمام دستگاه های اجرایی در راستای ارتقای سلامت مردم شد.

دکتر محمد حسین اعرابی، با اشاره به اهمیت بحث بهداشت و درمان، از اعضاء خواست اولویت ها و چالش های خود را در سال آتی در این راستا به دبیرخانه شورای سلامت ارسال کنند.

وی، با بیان اینکه ارتقای سلامت منطقه به تغییر نگرش مسئولین به گونه ای که مسئولین خود را عضو تیم سلامت بدانند بستگی دارد، از حمایت دادستان کاشان در اختصاص قاضی سلامت جهت رسیدگی به پرونده های بهداشتی درمانی تقدیر کرد.

رئیس دانشگاه، در بخش دیگری از سخنان خود شیوع بیماری سالک را تهدیدی جدی برای سلامت مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در شمال استان اصفهان دانست.

وی، تخصیص اعتبار برای کنترل و جلوگیری از گسترش این بیماری را خواستار شد و افزود: میزان اعتبارات تخصیص یافته مانع از اجرای کامل طرح مبارزه با بیماری سالک در این خطه شد.

دکتر اعرابی، با بیان اینکه بیماری سالک کشنده نیست اما بحران زاست، از مسئولان اجرایی شهرستان خواست در جهت اجرایی شدن عملیات مبارزه با بیماری سالک نسبت به تخصیص اعتبار در این زمینه اقدام کنند.

وی تاکید کرد: تخصیص به موقع اعتبار عملیات جونده کشی، سم پاشی و دیگر برنامه های مورد نیاز را برای کنترل و جلوگیری از گسترش بیماری سالک تسریع می بخشد.

هادی اکبری معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ویژه شهرستان کاشان، نیز در خصوص مطالب مطرح شده این نشست، موضوعاتی چون برنامه ایمنی آب شهرستان، اجرای قوانین بازدارنده برای استفاده نکردن جوش شیرین در نانوایی ها، پیشگیری از کشتار دام در معابر و خیابانها، راه اندازی کارخانه کمپوست در سال آتی، جلوگیری از فروش مواد غذایی خام دامی توسط افراد دوره گرد، جلوگیری از تخلیه نخاله ها در حریم چاه ها، جمع آوری و دفن صحیح زباله های عفونی بخش های خصوصی در این شهرستان و ... سخنانی را ایراد کرد.

گفتنی است بررسی مصوبات جلسه قبل و اجرای سند ملی کیفیت  آب شرب در سازمان های مربوطه از دیگر موضوعات این جلسه بود.

ساعت : 11:20 -  روز  : پنج شنبه  - 22 /  12 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :525