از دانشجویان فرزند شهید دانشگاه تجلیل شد

به مناسبت روز بزرگداشت شهداء:

از دانشجویان فرزند شهید دانشگاه تجلیل شد

به مناسبت روز تاسیس بنیاد شهید و بزرگداشت مقام شهداء، مراسم تجلیل از دانشجویان فرزند شهید دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در این جلسه ضمن تبریک به فرزندان شاهد دانشگاه، بزرگداشت روز شهید را به معنای تقدیس ایثارها عنوان کرد.

دکتر طاهره مازوچی، با بیان اینکه خاطرات شهداء همواره در جامعه زنده است، افزود: ما باید در زمینه زنده نگه داشتن رفتار، کردار و سیره شهدا نیز تلاش بیشتری را داشته باشیم تا این سیره تبدیل به یک فرهنگ و الگو در جامعه به خصوص برای نسل جوان شود.

وی، بزرگداشت شهید را اصالت بخشیدن به اهداف شهداء و تشویق به عمل و تقدیس آن ایثار آنان بیان و تصریح کرد: وظیفه قدردانی از ایثارگران به ویژه شهیدان، فریضه ای عینی و همیشگی است و زنده نگهداشتن یاد شهدای انقلاب باعث تداوم حرکت انقلاب است.

گفتنی است بیان خاطرات توسط دانشجویان  فرزند شاهد، اهدا لوح تقدیر و جوایزی به رسم یادبود از جمله برنامه های این نشست بود.

گفتنی است 22 اسفند ماه به فرمان امام راحل (ره) روز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و روز بزرگداشت شهدا نامگذاری شده است.

ساعت : 11:21 -  روز  : پنج شنبه  - 22 /  12 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :580