آیین تجلیل از پرستاران دانشگاه

در آیین تجلیل از پرستاران دانشگاه عنوان شد:

پرستاران از محورهای اصلی نظام سلامت هستند

رئیس دانشگاه گفت: پرستاران از ارکان و محورهای اصلی نظام سلامت هستند.

به گزارش وب دا، دکتر محمد حسین اعرابی در آیین تجلیل از پرستاران شهرستان های کاشان  و آران و بیدگل، ضمن تبریک پنجم جمادی الاول روز پرستار به تمام زحمت کشان این عرصه افزود: درنظام سلامت، پزشک کار درمان و پرستار وظیفه مراقبت از بیماران را برعهده دارند.

وی، نظام سلامت را متصل از حلقه های به هم پیوسته ای دانست که اصلی ترین نقش مراقبت و حمایت در درمان بر عهده پرستاران است.

دکتر اعرابی، پرستاری را جزء برترین عبادات برشمرد و نقش های مراقبت، حمایت، درمان، هماهنگی، مشورتی و حتی پژوهشی را از اصلی ترین نقش های زحمت کشان این عرصه ذکر کرد.

وی، با بیان اینکه اخلاص، سعه صدر، از خودگذشتگی، بردباری، تعهد و پاکی و صداقت از جمله ویژگی های پرستاران است، اظهار داشت: افرادی که شغل پرستاری را انتخاب می کنند به دلیل این که با دردمندترین افراد جامعه در ارتباط هستند باید صبور و دارای صبر و روحیه بالایی باشند.

رئیس دانشگاه، همچنین در ادامه گفت: دانشکده پرستاری دانشگاه با وجود اساتید باتجربه، کادری مجرب و جذب دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی تواتمندهای بالایی دارد.

رئیس دانشگاه، در پایان سخنان خود با اشاره به پرداخت بخش از معوقات پرسنل بهداشتی درمانی یادآور شد: دعای خیر بیماران و رضای خداوند متعال بهترین نتیجه کمک به بیماران است.

معاون درمانی دانشگاه نیز در این آیین، ضمن تبریک این روز افزود: صبر، بردباری و تحمل سختی ها از ویژگی های جداناپذیر حرفه پرستاری است.

دکتر داود خیرخواه، با اشاره به زندگانی حضرت زینب کبری (س)، الگوبرداری از این شخصیت تاثیرگذار اسلام و جهان را موهبتی برای پرستاران دانست.

گفتنی است آیین روز پرستار همراه با تقدیر و تجلیل از پرستاران شاغل دانشگاه علوم پزشکی و بازنشسته سازمان تأمین اجتماعی شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.

ساعت : 11:30 -  روز  : پنج شنبه  - 22 /  12 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :622