نشست مدیران دانشگاه برگزار شد

نشست مدیران دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه روز پنج شنبه مورخ 22/12/92 در سالن دکتر محمد قریب برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این نشست ضمن تبریک روز میلاد حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، برگزاری چنین جلساتی را جهت قدردانی و تکریم از فعالیت مسئولینی که در راستای ارتقای سلامت منطقه فعالیت می کنند، عنوان کرد.

وی، با بیان اینکه موارد مطروحه در جلسات گذشته این شورا جزء برنامه ها و سیاست های عملی دانشگاه قرار داده است، گفت: این جلسه فرصتی مناسبی جهت سنجش اقدامات و فعالیت های دانشگاه می باشد.

دکتر اعرابی، با اشاره به نامگذاری امروز به عنوان "روز شهداء" اظهار امیدواری کرد: ادامه دهندگان خوبی در راستای اعتلای نظام اسلامی برای آنان باشیم.

وی، همچنین ضمن تبریک آغاز سال جدید به تمامی دانشگاهیان و خانواده آنان گفت: امیدوارم سال نو، سالی سرشار از موفقیت و پیشرفت برای خانواده دانشگاه باشد.

رئیس دانشگاه، با استقبال از نقد و نظرات همکاران، خواستار ارائه پیشنهادات خود در زمینه پویایی هر چه بیشتر دانشگاه شد.

وی با تاکید بر ضرورت همکاری و تعامل مدیران در راستای ارتقای اهداف دانشگاه افزود: سال جاری علیرغم محدودیت های مالی با کمترین چالش سپری شد و شروع سال جدید و ادامه آن، مشارکت تمامی دانشگاهیان به ویژه مدیران را می طلبد.

دکتر اعرابی، در پایان سخنان خود اظهار امیدواری کرد: سال جدید را با یاری خداوند متعال و مدیریت و تدبیر بهینه در راستای اهداف دانشگاه و سلامت جامعه به پیش ببریم.

گفتنی است هر یک از مدیران حاضر در جلسه به بیان عملکرد و پیشنهادات خود پرداختند.

شایان ذکر است اعضاء در پایان این نشست به مناسبت روز بزرگداشت شهدا و شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و به منظور تجدید میثاق با آرمان های امام راحل (ره) و شهدای گرانقدر انقلای اسلامی بر سر مزار شهدای گمنام دانشگاه حضور یافتند و با آرمان های آنان تجدید میثاق نمودند.

.

ساعت : 11:54 -  روز  : پنج شنبه  - 22 /  12 / 1392 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :649