آیین جشن بانوی مهر در دانشگاه علوم پزشکی کاشان

به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س):

آیین جشن بانوی مهر در دانشگاه برگزار شد

به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن و روز مادر، آیینی جشن بانوی مهر در دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، در این مراسم ضمن تبریک این روز گفت: حضرت زهرا (س) از لحاظ نسبی و فضائل بزرگترین بانوی جهانیان است.

دکتر طاهره مازوچی، با اشاره به شان نزول 50 آیه در قرآن در خصوص حضرت فاطمه (س) افزود: لیله القدر و حضرت زهرا (س) از نظر "برترین شب و برترین زن" ، "مشخص نبودن دقیق شب قدر در لیالی قدر و مخفی بودن قبر حضرت زهرا (س)" و "حتک حرمت در لیله القدر و کشته شدن حضرت علی (ع) و نیز حتک حرمت به حضرت زهرا (س) و شهادت ایشان" و ... با هم شبیه هستند.

مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان، با بیان اینکه حضرت فاطمه (س) اگرچه یک مخلوق زمینی است ولی در واقع دارای سیرت بهشتی و ملکوتی است، تصریح کرد: ایشان بزرگترین الگو برای بانوان مسلمان می باشد.

دکتر مازوچی، ضمن اشاره به اینکه حضرت فاطمه (س) تمام ابعاد یک انسان کامل را دارا می باشد، یادآور شد: امیدوارم تمام فعالیت هایمان با الگو قرار دادن ایشان باشد و مورد رضای باریتعالی قرار گیرد.

مجید زجاجی، نیز با تقدیر از زحمات تمامی دست اندرکاران در برگزاری این جشن گفت: حضرت فاطمه (س) والاترین مقام معنوی و مادی را در بین زنان دو عالم دارد.

این استاد حوزه و دانشگاه، ضمن تبریک این روز عزیز به مادران و زنان کشور، بیان فضائل معنوی ایشان را غیرقابل توصیف بیان کرد و افزود: در بعد مادی ایشان در سه میدان "همسرداری و فرزندداری" ،" عبادت" و " اجتماع" بانوی نمونه اند.

شایان ذکر است در این مراسم از 34 بانوی نمونه دانشگاه با اهدای لوح تقدیر و هدایای نقدی تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است این مراسم به همت امور بانوان و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه روز پنجشنبه مورخ 28/1/93 در محل آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد.

جهت مشاهده لیست اسامی بانوان دانشگاه اینجا کلیک نمایید.

ساعت : 10:13 -  روز  : شنبه  - 30 /  1 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :495