پایگاه بهداشتی طالقانی خیّرساز در کاشان افتتاح شد

در چهارمین روز از هفته سلامت:

پایگاه بهداشتی طالقانی خیّرساز در کاشان افتتاح شد

در چهارمین روز از هفته سلامت، پایگاه بهداشتی طالقانی اهدایی مادر شهید بزرگوار اصغر فخار در کاشان افتتاح شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در آیین افتتاح این پایگاه گفت: پایگاه بهداشتی طالقانی در ساختمانی به مساحت 230 متر مربع در دو طبقه توسط حاجیه خانم شرفی اهداء شده است.

دکتر محمد حسین اعرابی افزود: این پایگاه بهداشتی با اعتباری حدود 300 میلیون ریال بازسازی و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه، در پایان این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از خانواده این شهید سرافراز اظهار امیدواری کرد: فعالیت های خیرخواهانه در راستای ارتقای سلامت جامعه در منطقه ادامه یابد.

ساعت : 8:46 -  روز  : شنبه  - 6 /  2 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :483