سمینار درمان های موج سوم شناختی رفتاری

سمینار درمان های موج سوم شناختی رفتاری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار می شود

دومین سمینار کاربرد درمان های موج سوم شناختی رفتاری در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار می شود.

به گزارش وب دا، دبیر علمی سمینار کاربرد درمان های موج سوم شناختی رفتاری در علوم پزشکی در گفتگو با خبرنگاران با اعلام این مطلب اظهار داشت: آشنایی روانشناسان و برخی از متخصصان پزشکی با موضوعات روز درمان های خانواده و زوجین، آگاه سازی متخصصان از برخی از مشکلات خانوادگی و زوجی و معرفی رویکرد گروه روان شناسی بالینی دانشگاه در زمینه ی درمان های نوین در روان شناسی بالینی از جمله اهداف این سمینار است.

دکتر عبدا... امیدی افزود: این سمینار در تاریخ های 10 و 11 اردیبهشت 93 با حضور  اساتید صاحب نظر از دانشگاه­های کشور در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار می شود.

وی، فرزند پروری ذهن آگاهانه، زوج درمانیِ رفتاری یکپارچه نگر، شادی اصیل در خانواده، درمان های مبتنی بر پذیرش در حوزه کودک، کاربرد فراشناخت درمانی در کاهش کشمکش زوجین، درمان های مبتنی بر پذیرش در زوجین، فرا تشخیص، تجربه آزار در خانواده به عنوان عامل خطر بیماری های روانی، تنظیم هیجانی در خانواده، نقش پذیرش در کاهش کمال گرایی والدین نسبت به فرزندان و خیانت های زناشویی را از موضوعات سمینار برشمرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با اشاره به سخنرانی و تشکیل پنل های تخصصی 20 نفر از اساتید صاحب نظر در این حیطه یادآور شد: شرکت در سمینار برای همه علاقمندان آزاد و دارای امتیاز بازآموزی از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سازمان نظام روان شناسی و مشاوره می باشد.

گفتنی است نخستین سمینار کشوری کاربرد درمان های موج سوم شناختی رفتاری نیز در دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاریخ های 18 و 19 اردیبهشت 1392 برگزار شده است.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 5550021 دفتر بازآموزی و گروه روانشناسی بالینی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تماس حاصل نمایند.

ساعت : 8:47 -  روز  : شنبه  - 6 /  2 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :634