چهارمین جشنواره مصرف منطقی دارو

در چهارمین جشنواره مصرف منطقی دارو عنوان شد:

مصرف صحیح دارو نیازمند آموزش و فرهنگ سازی است

معاون غذا و دارو دانشگاه گفت: مصرف صحیح دارو نیازمند آموزش و فرهنگ سازی به ویژه از دوران کودکی است.

به گزارش وب دا، دکتر احمد خورشیدی در چهارمین جشنواره مصرف منطقی دارو در دانشگاه با اشاره به نامگذاری سال جاری توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با عنوان " اقتصاد، فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی" گفت: فرهنگ سازی مصرف منطقی دارو، عزم ملی متولیان این امر به ویژه اداره آموزش و پرورش را می طلبد.

وی، با اشاره به ابلاغیه مقام معظم رهبری در حوزه سلامت، افزود: فرهنگ سازی در این راستا نیازمند عزم عمومی و مدیریت جهادی است.

وی تصریح کرد: پزشکان از طریق تجویز منطقی دارو، داروسازان در توجه به داروهای عرضه شده و بیماران از راه آموختن فرهنگ مصرف منطقی دارو سه ضلع عمده امر فرهنگ سازی مصرف درست دارو را تشکیل می دهند.

دکتر خورشیدی تصریح کرد: ایران در زمینه نانو، زیست فناوری و پزشکی جزء 10 کشور اول جهان است و این درحالی است که متاسفانه در زمینه مصرف دارو نیز در منطقه مقام دهم و در جهان مقام بیستم را دارد.

وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به برنامه ریزی و خدمات صورت گرفته توسط کارشناسان  این امر در معاونت غذا و دارو و همکاری صمیمانه متولیان ذیربط به ویژه اداره آموزش و پرورش و دانش آموزان فهیم در این امر با تلاشی جدی کار کنیم.

مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر دانشگاه نیز در این مراسم ضمن اشاره به نامگذاری هفته سلامت با عنوان "یک عمر سلامت با خود مراقبتی" اظهار داشت: نبایستی خود مراقبتی را با خود درمانی اشتباه گرفت.

دکتر محمد حسین خیاط کاشانی، هدف از اجرای طرح مصرف منطقی دارو را وضعیت نابسامان دارویی حاکم بر کشور عنوان کرد و گفت: ایران جزء کشورهای پر مصرف دارو می باشد که عدم فرهنگ سازی مصرف منطقی دارو علت این امر است.

دکتر خیاط کاشانی تصریح کرد: فرهنگ سازی در این راستا باید از سنین پایین به ویژه از دانش آموزان مقطع ابتدایی شروع شود.

گفتنی است چهارمین جشنواره یک روزه مصرف منطقی دارو به مناسبت هفته سلامت و با حضور 800 نفر از دانش آموزان و مربیان مدارس کاشان و مسئولان آموزش و پرورش و دانشگاه روز پنج شنبه مورخ 4/2/93 در آمفی تئاتر مرکزی برگزار شد.

ساعت : 11:49 -  روز  : شنبه  - 6 /  2 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :349