نشست معاون و مدیران دانشجویی فرهنگی دانشگاه با معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت

معاون و مدیران دانشجویی فرهنگی دانشگاه با معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشتدر محل سالن جلسات ستاد وزارت بهداشت دیدار کردند.

به گزارش وب دا، معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت در ابتدای این نشست ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان، میلاد بانوی بزرگوار دو عالم حضرت فاطمه (س) و روز زن را نیز تبریک گفتند.

دکتر محمد حسین آیتی، با اشاره به نام گذاری امسال توسط مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) بعنوان "اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی"، اظهار داشت: یکی از برنامه هایی که بایستی دانشگاه­ ها نسبت به آن اهتمام جدی­تری داشته باشند، پیاده سازی سند دانشگاه اسلامی و اجرایی نمودن آن جهت تحقق شعار امسال و منویات مقام معظم رهبری است.

وی، سند دانشگاه اسلامی را سندی دانست که تجربیات سی و چند ساله نظام در آن لحاظ شده است و عقلانیت و اعتدال بر آن حاکم است.

معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت، تقویت منطق خردورزی و روحیه آزاداندیشی، پرسشگری و پاسخگویی و نقدپذیری در فضای عمومی و علمی دانشگاه ­ها را از ویژگی های اصلی سند دانست و خاطر نشان کرد: تبیین نقش تربیتی و اخلاقی استادان و تکریم مقام ایشان یکی از اصول و شاخص های دانشگاه اسلامی است.

دکتر آیتی، در ادامه با بیان اینکه این سند مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و بر اساس مصوبه شورای اسلامی شدن دانشگاه­ ها و مراکز آموزشی به تصویب رسیده، گفت: این سند جهت اجرا به دستگاه­ ها ابلاغ گردیده و دارای چشم اندازهای چهارگانه "فرهنگی- تربیتی"، "آموزشی"، "پژوهش و فناوری" و "مدیریتی" می­باشد لذا معاونین دانشجویی و فرهنگی دانشگاه­ ها می­ توانند در جلسات شورای فرهنگی دانشگاه در تبیین و تشریح هر چه بیشتر این سند کوشا باشند.

معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت با اشاره به در پیش رو  بودن هفته خوابگاه ها در اردیبهشت ماه سالجاری، به اهمیت بازدید از خوابگاه ها و دیدار مسئولین دانشگاه با دانشجویان و حضور در میان آنها و برگزاری نشست و جلسات پرسش و پاسخ و توجه به درخواست ها و نیازهای آنان پرداخت و تاکید کرد: دانشجویان بایستی در کانون تصمیمات فکری و فرهنگی دانشگاه قرار گیرند.

وی، در بخش دیگری از سخنانشان با بیان جایگاه ویژه هیات امناء دانشگاه ها در تصمیمات و سیاست گذاری های کلی و کلان دانشگاه افزود: معاونین دانشجویی فرهنگی دانشگاه ها بایستی جهت پیشبرد اهداف و برنامه های مد نظر این حوزه، از ظرفیت هیات امناها استفاده کنند.

دکتر طاهره مازوچی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، نیز در این نشست به ارائه گزارشی در خصوص عملکرد این معاونت در سال گذشته، برنامه های راهبردی سالجاری، ظرفیت ها و توانمندی ها، معرفی چشم انداز راهبردی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه پرداخت و گفت: جهت تبیین و تحقق شعار سال کمیته هایی در بخش های مختلف دانشگاه تشکیل شده و شروع به فعالیت نموده است.

ساعت : 13:57 -  روز  : شنبه  - 6 /  2 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :355