جشن روز ماما

آیین گرامیداشت روز ماما در دانشگاه برگزار شد

آیین گرامیداشت روز ماما در دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان روز پنج شنبه مورخ 18/2/93 در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این آیین ضمن تبریک این روز با اشاره به تاریخچه مامایی و قدمت آن به اندازه عمر بشری گفت: حرفه مامایی جزء مشاغل دیرین و قدیمی است و نقش و اهمیت این قشر عظیم بر همگان مشخص و بارز می باشد.

دکتر محمد حسین اعرابی با اشاره به سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در زمینه ازدیاد نسل و افزایش موالید گفت: اولین دیدار ویژه ایشان با جامعه مامایی در سال جاری نشان دهنده توجه و اهتمام ایشان به این قشر تلاشگر است.

وی، ترویج زایمان رایگان را یکی از بسته های خدمتی طرح تحول سلامت بیان و تصریح کرد: لازمه دستیابی به اجرای موفقیت آمیز این برنامه ، تلاش و مساعدت همه همکاران حوزه سلامت به ویژه این قشر می باشد.

رئیس دانشگاه، با تقدیر از  زحمات جامعه مامایی دانشگاه که وظیفه دشوار و حیاتی حفظ سلامت مادر و کودک را برعهده دارند اذعان داشت: حیطه خدمات مامایی بسیار گسترده است و علاوه بر حمایت از مادر و کودک در لحظه تولد، شامل رشد و پایش کودک، ترویج تغذیه با شیر مادر و خدمات بلوغ و یائسگی و ... می باشد.

وی افزود: مردم تصور می کنند در مقابل زایمان طبیعی که با درد و رنج همراه است انجام سزارین مناسب می باشد و این باور و فرهنگ نادرست بگونه ای است که بیش از 70 درصد زایمان ها در کشور به روش سزارین انجام می شود.

دکتر محمد حسین اعرابی، آموزش و فرهنگ سازی در راستای کاهش نرخ سزارین را ضروری دانست و تاکید کرد: باید به مردم آگاهی داد که انجام عمل سزارین بیشترین آسیب را به نوزاد وارد می کند.

گفتنی است در این آیین با اهداء لوح تقدیر و هدیه به رسم یادبود، از 14 مامای نمونه دانشگاه تجلیل و قدردانی شد.

شایان ذکر است مراسم گرامیداشت روز ماما به همت معاونت درمان دانشگاه و با همکاری سازمان تامین اجتماعی کاشان برگزار شد.

جشن روز ماما جشن روز ماما

ساعت : 11:55 -  روز  : شنبه  - 20 /  2 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :536