اردوی سیاحتی باغ پرندگان قمصر

به مناسبت هفته خوابگاه ها:

اردوی سیاحتی باغ پرندگان قمصر برگزار شد

در اولین روز هفته خوابگاه ها، اردوی سیاحتی بازدید از باغ پرندگان قمصر ویژه دانشجویان دانشگاه روز شنبه مورخ 20 اردیبهشت سال جاری برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این اردوی یک روزه 850 دانشجو و 50 نفر از پرسنل خوابگاهی همراه با خانواده حضور داشتند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، ضمن اعلام این مطلب اظهار داشت: 20 تا 26 اردیبهشت سال تحصیلی جاری در کلیه دانشگاه های علوم پزشکی با شعار "منطقی سازی ارائه امکانات رفاهی دانشجویان" به عنوان هفته خوابگاه ها نام گذاری شده است.

دکتر طاهره مازوچی، با اشاره به برگزاری این اردو به همین مناسبت افزود: بازدید از باغ پرندگان، پذیرایی، اقامه نماز مغرب و عشا در امامزاده پیر داوود قمصر و صرف شام در رستوران باغ پرندگان از جمله برنامه های این اردو بود.

وی، ضمن اشاره به انجام برنامه ریزی و تشکیل جلسات متعدد برای هر چه بهتر برگزاری برنامه های هفته خوابگاه ها در دانشگاه از ابتدای اردیبهشت ماه تصریح کرد: انتخاب دانشجویان و شهروندان نمونه خوابگاهی، برگزاری مسابقات ورزشی از جمله دارت، طناب کشی و تنیس روی میز، برپایی کارگاه های آموزشی خود مراقبتی، تزیین خوابگاه ها، برگزاری مسابقه فرهنگی با عنوان "خوابگاه بدون روتوش" از جمله برنامه های این هفته است.

این گزارش حاکیست، بازدید مسئولان دانشگاه از خوابگاه ها و نشست های دانشجویی از دیگر برنامه های این هفته می باشد.

گفتنی است از تاریخ 20 لغایت 26 اردیبهشت ماه سال جاری با عنوان هفته خوابگاه ها در دانشگاه های علوم پزشکی نامگذاری شده است.

ساعت : 8:49 -  روز  : دو شنبه  - 22 /  2 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :619