رئیس دانشگاه از خوابگاه دخترانه الزهراء بازدید کرد

به مناسبت هفته خوابگاه ها:

رئیس دانشگاه از خوابگاه دخترانه الزهراء بازدید کرد

به مناسبت هفته خوابگاه ها، رئیس دانشگاه به همراه معاون دانشجویی فرهنگی و جمعی از مسئولین از خوابگاه دخترانه الزهراء بازدید کرد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این بازدید، با بیان اینکه خوابگاه حکم خانه دوم را برای دانشجویان خوابگاهی دارد، گفت: در ایام تحصیل هر دانشجوی خوابگاهی بیشترین وقت و زندگی خود را در خوابگاه سپری می کند.

دکتر محمد حسین اعرابی افزود: شرایط زندگی در این مکان اهمیت ویژه ای در حفظ آرامش روحی و جسمی، توسعه فکر و اندیشه و اعتلاء شخصیت دانشجو دارد.

وی، مشارکت خیرین در زمینه تجهیز، توسعه و تامین خوابگاه های دانشجویی دانشگاه را امری ضروری دانست و تصریح کرد: تحقق آن نتایج مثبتی به همراه دارد.

دکتر اعرابی، همچنین در ادامه این نشست در جریان نظرات، مشکلات و درخواست های دانشجویان دانشگاه در خصوص مسائل رفاهی و دانشجویی قرار گرفت.

گفتنی است هفته خوابگاه های دانشجویی با شعار "منطقی سازی ارائه امکانات رفاهی دانشجویان" از تاریخ 20 لغایت 27 اردیبهشت با عناوین "خوابگاه و مدیریت بهتر، مشارکت دانشجویی، بهداشت روحی و روانی، تعامل فرهنگی، ورزش و نشاط، پشتوانه مردمی و ایمنی و بهداشت نامگذاری شده است.

ساعت : 12:26 -  روز  : دو شنبه  - 22 /  2 / 1393 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :347